algo de nubes
  • Màx: 30°
  • Mín: 23°
28°

L'alegria d'una gran passa endavant!

Una alegria desbordant, històrica, que ha esclatat després d'anys de contenció, d'alegries a mitges. Hem fet una gran passa endavant les dones i els homes d'esquerres, i sobretot les dones perquè hem guanyat presència, valentia, coratge.

Podem mostrar-la orgulloses, en aquesta cita electoral s'ha romput amb aquell tòpic del ...i sempre guanyen, al final els voten.Aquest diumenge el Partit Popular ha perdut les eleccions. El pitjor President, el Sr. Bauzà, ha aconseguit només 20 diputats. Ha perdut el Govern, el Consell de Mallorca, el Menorca i el d'Eivissa. Ha perdut la batlia de Palma, de Marratxí, de Calvià, de Llucmajor, de Maó, de Ciutadella, Vila d'Eivissa...

Ho heu pogut consultar aquests dies, als mitjans de comunicació, les enquestes han fracassat com a Gran Bretanya. El malson de PP+Ciutadans ha desaparegut.

L'alegria, la satisfacció de la feina ben feta, la tranquil·litat de saber que aquesta vegada SÌ hem tingut suport a les institucions aquelles persones que hem lluitat al carrer i hem sabut combinar la protesta amb la proposta allà on érem presents.

Una alegria que ens desborda, que no ens ha deixat dormir amb el cansament acumulat d'una campanya intensa.

Una gran passa endavant el conjunt de les esquerres, però sobretot l'esquerra d'aquí, la nostra. Una consolidació del projecte MÉS, una baixada del PSOE-PSIB, ha perdut escons i vots, una entrada espectacular de PODEMOS,  ha fet un tsunami a l'altra esquerra de Guanyem-EU que durant anys ha estat al carrer, a les lluites.

Dones d'esquerres entren al Parlament, al Consell, als Ajuntaments. Dones valentes, que han sabut donar la passa prèvia de formar part de les candidatures, conscients del que significa el treball a les institucions, amb les dificultats afegides que tindran pel fet de ser dones: seran mirades amb lupes més grosses, els cercaran les contradiccions, treballaran en un món masculinitzat. I se'n sortiran!

Una gran passa endavant gràcies a totes les lluites de resposta a les agressions, a les retallades. Una gran passa endavant de la gent que ha resistit, no s'ha conformat i ha dit que una altra manera de governar és possible.

Una gran passa endavant amb alegria, amb satisfacció de la feina feta i reconeguda. Tants anys de lluita, de propostes, de feina,  a la fi tenen suport a les urnes. Una passa endavant de les persones d'esquerres que podran governar, una passa enrere de les dretes més conservadores, més espanyolistes, més retrògrades.

L'alegria, la satisfacció en aquest mes de maig del 2015 que a la fi podem celebrar i dedicar a totes aquelles persones que abans de nosaltres lluitaren per veure un dia així, per guanyar a la dreta, per fer possible els seus somnis.

ENHORABONA, ho hem aconseguit totes juntes, totes les persones de bona voluntat, honestes i orgulloses de ser d'esquerres!.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.