cielo claro
  • Màx: 26°
  • Mín: 17°
17°

Internet i el casc antic de Palma

Palma comença a experimentar un augment de l'interès per obrir nous hotels de ciutat al casc antic aprofitant la personalitat única que té el centre històric de Palma, unit a la gran qualitat arquitectònica de nombrosos casals i edificis i a l'atractiu del clima i del conjunt de l'illa. Palma comença a tenir un notable accés a un nou turisme de qualitat, amb capacitat per trencar l'estacionalitat a partir d'un fenomen que cada cop adquireix més força en el gran mercat dels viatges: Internet.

Petits establiments, de dotze o quinze habitacions, però instal·lats dins un palau centenari d'idiosincràsia irrepetible és el que cerquen molts clients potencials mitjançant la xarxa. Abans inversions d'aquest tipus es trobaven amb l'entrebanc, sovint insalvable, de les dificultats de promocionar-se o, simplement, donar-se a conèixer. Ara són els clients els que els cerquen i contracten des de les seves pròpies llars.

Els emprenedors també ho han vist i es mouen. La socialització d'Internet ho està canviant tot. La pròpia Gerència d'Urbanisme de Cort ja veu com alguns empresaris ja s'han sumat o es volen sumar a aquest mercat en ascens. La comunió entre Internet i turisme, especialment el cultural, pot ser, a mig termini, un important reactivador de l'economia de Palma i una de les portes de sortida de l'actual crisi.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.