muy nuboso
  • Màx: 10.16°
  • Mín: 7.47°

Pastor i Bauzá. I Nadal!

Antoni Pastor no ha convidat José Ramón Bauzá a les Fires i Festes de Manacor. Per què? Per tirria personal? Per mentider? Per incomplir la seva paraula? Idò, no. Pastor no ha tramitat l'habitual invitació perquè considera que el president del Govern menysprea i discrimina els ciutadans de Manacor. Ja fa mesos que José Ramón Bauzá es va desplaçar content i satisfet fins a l'auditori de Manacor per firmar un protocol per l'Auditori de la ciutat.

La recompensa era una valuosa fotografia amb Rafel Nadal. Bauzá es va comprometre aleshores a fer una aportació de 150.000 euros a pagar en tres anualitas. Idò bé, el conveni que havia de reflectir l'esmentat protocol mai no s'ha arribat a firmar i dels doblers del Govern no n'ha arribat ni un. I la família Nadal, què diu? Res, de moment calla i escolta, però...
Bauzá també va firmar un protocol per contribuir econòmicament a pagar la demolició del Pont des Riuet de Portocristo. Mai no es va arribar a firmar el conveni i tampoc ha arribat ni un sol euro a les arques municipals.

És així comprensible que Pastor no hagi convidat Bauzá? Els problemes econòmics del Govern sembla clar que no afecten per igual a tothom. De fet, Campos no ha tingut cap problema per aconseguir que l'Executiu de Bauzá finançàs la demolició dels apartaments il·legals de les Covetes. El greuge comparatiu irrita Pastor. I a tots els manacorins.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Maggy2, fa mes de 10 anys

Donç tots hauríem de fer el mateix. En Baussan només vols sortir a les fotos per penjar-se medalles que no li corresponen i així mantenir als desinformats contents i banyuts.
Idò no li hauríem de consentri. Molt bé Toni Pastor!!

Valoració:2menosmas
Per Català de Mallorca, fa mes de 10 anys

dels collons d'un, poden penjar els altres dos

Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente