algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 19°
19°

El drama del Reial Mallorca

Després de la derrota d'ahir a Bilbao, just un miracle pot salvar el Reial Mallorca del descens a Segona Divisió. Tot apunta a la pèrdua de categoria després d'una temporada molt dolenta en què els desencerts s'han succeït en cadena. El Mallorca feia 16 anys seguits que era a Primera. Els anys més gloriosos anaren en paral·lel al boom econòmic de fa una dècada.

Després, el club ha estat, en part, el reflex de l'Illa. Aconseguí sortir endavant d'una sonada fallida del seu antic propietari, però els nous gestors no han pogut superar les estirades fruit de les contradiccions internes del seu consell d'administració.

Finalment, les disfuncions han quedat retratades enmig de la gespa. És una llàstima. Una comunitat autònoma que encara manté aspiracions de ser de primera categoria té enfonsada la institució esportiva degana. Des d'un punt de vista d'imatge, és un cop, i un avís per a una societat que ha de treure forces d'on sigui per remuntar aquesta mala època actual.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Braveheart Vemell i Negre, fa mes de 9 anys


Braveheart Vemell i Negre - Sineu

RCD Mallorca Sempre Amunt !!
Catalanufos.. no vos done vergonya, demòcrates de pacotilla, tenim es nassos plens de voltros..vos fot que es vostro somni catalanufo aqui a Mallorca mai, mai serà una realitat, sa nostra realitat social és molt diferent. En es traïdors acomplexats només els pot passar una cosa que ja teniu .. ,sabonereta, sabonereta per sa boca ..teniur és dimoni Dins és cos .. sou Pitjor que carn de Xinxa aneu afilar .. estopa

RCD Mallorca Sempre Amunt !!

Valoració:-4menosmas
Per Tomàs, fa mes de 9 anys

Justícia poètica i econòmica.

Compara els pressuposts...

Valoració:-3menosmas
Per Cabrit, fa mes de 9 anys

Un idiota....

Idò.

Valoració:-7menosmas
Per Guiem Colom, fa mes de 9 anys

Jo no veig es drama de que parla es titular. En aquesta vida tot lo que puja baixa, i ara sembla que toca baixar. Es drama està en s'atur, an es desallonjament, an es mils de personas que no tenen habitatge ni taula. Es fútbol no ha representat mai cap drama. Es mes, toca baixar per "baixar" sa llengo llarga de molts. Se'l col.loca an es seu lloc i... punt.

Valoració:1menosmas
Per Idò, fa mes de 9 anys

Justícia poètica...


Un equip, el Barça de sempre, orgullós de la seva identitat: CAMPIÓ DE LLIGA.

Un equip, el Mallorca actual, que renega de la seva identitat: a segona.

Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente