nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
15°

Bauzá: la declaració, ja

Un solemne Mariano Rajoy proclamà dissabte: "Transparència total de tot el que personalment m'afecta i del que afecta el partit i els seus dirigents. Em referesc a les declaracions de renda, de patrimoni i qualsevol informació que sigui rellevant amb aquest fi". Mentrestant, aquell mateix dematí, i en la reunió de la cúpula del PP, Bauzá es mostrà reticent a fer públiques les declaracions d'Hisenda perquè "hi ha gent a qui costa arribar a final de mes. Donar a conèixer aquesta informació pot obrir un debat entre rics i pobres". També advertí que "alguns poden posar en marxa la màquina de triturar".

Mai, en la història de l'autogovern balear, un president no havia tingut un posicionament tan indigne de voler posar els interessos personals per sobre de la comunitat que representa. Bauzá cobra com a president del Govern i del PP, com a diputat i com a apotecari d'una concessió autonòmica, i intenta evitar que els ciutadans sàpiguen què guanya. Ell, més que cap altre dirigent del PP, està obligat a la transparència, perquè està denunciat en els tribunals per incompatible. Que mostri la declaració de la renda d'una vegada, en nom dels més essencials valors de la democràcia.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per ianekin, fa mes de 11 anys

I mira que a la història tenim presidents amb animalades per donar i regalar. Anam de malament a pitjor amb els del PP!

I això de passar pena pel debat entre rics i pobres... idò què t'havies pensat? Debat de rics i pobres, i debat sobre que els polítics estau molt rics, què sospitós, no?

Valoració:13menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente