nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
16°

Cospedal obliga Bauzá a ser clar

Com a resposta a l'explosió en cadena que és el cas Bárcenas, la secretària general del PP i presidenta de Castella-la Manxa, María Dolores de Cospedal, anuncià que tots els alts càrrecs del PP han de fer pública la seva declaració de la renda. Intenta així defensar la claredat del partit davant les revelacions sobre els presumptes cobraments en negre que han deixat astorada l'opinió pública.

És ben hora que el president José Ramón Bauzá, que es presentà a les eleccions com l'adalil de la transparència, assumeixi de manera definitiva l'anunci de Cospedal i també faci públiques les seves declaracions de béns i de renda, com li exigí l'oposició en conèixer que fins fa uns mesos administrava dues empreses -en flagrant incompatibilitat amb el càrrec de president- i amb sospites d'un fort endeutament personal. És ben hora que Bauzá aclareixi la incògnita, en nom de la doctrina del PP. El president, tan desacreditat ara com exigent va ser amb la netedat dels altres, s'ha de posar a l'altura de les paraules de Cospedal.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Això és Sierra Morena, fa mes de 11 anys

I a la Declaració de Renda es veurà que el profit que en treu de l'apotecaria sempre a anat a l'epígraf "Rendiments de treball" i mai a "Increments Parimonials" ...

Així n'afegirem una més (i ja hem perdut el compte) a la llista d'enganyfes del Partit dels Mentiders Compulsius

Valoració:3menosmas
Per Recomanacions higièniques per a la democràcia, fa mes de 11 anys

El PP s'ha de dissoldre. Els ciutadans ho tenim a les mans.


I a les Balears no convé utilitzar el psoE (ni associats) per votar alternativa: tampoc defensa els nostres interessos.

L'alternativa ha de ser pròpia.

Valoració:7menosmas
Per Lluís, fa mes de 11 anys

La Llei de Partits no hauria d'obligar a la disolució d'un partit i la seva liquidació quan abundin els casos de corrupció o els condemnats en el seu si... enlloc d'encalçar na Maria per sa cuina...

Amb tanta corruPPció, el PP ens deu una o vàries disculpes, però sobretot una excusa sincera i la convocatòria d'eleccions perquè poguem posar a tant de lladre al seu lloc.

Valoració:10menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente