algo de nubes
  • Màx: 16.87°
  • Mín: 7.61°
16°

Més política

El descrèdit que pateix la classe política està donant peu a respostes per part dels polítics que no fan res més que contribuir a alimentar-lo. La resposta no pot ser acceptar que sobren diputats, com fa el president José Ramón Bauzá, perquè implica reconèixer que la política és prescindible i perquè suposa retallar pluralitat quan la societat demana el contrari.

La resposta ha de passar per demostrar que la política serveix per resoldre els problemes dels ciutadans. No es pot contrarestar el descrèdit amagant, com ha fet el PP, les declaracions de béns o d'activitats dels diputats balears o del mateix president. Al contrari, s'ha d'oferir la màxima transparència per recuperar crèdit.

Es poden retallar sous, eliminar assessors o combatre la tendència a la professionalització dels polítics, però no es pot rebaixar la política a mera gestió ni es pot mostrar només confrontació sense que hi hagi mai punts d'acord. No sobren polítics entesos com a servidors públics ni sobren debats que no siguin estèrils. Per combatre el descrèdit, ara, més que mai, falta política.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per pius, fa mes de 11 anys

això es fàcil, un representant per a cada partit que concorre a les eleccions, cada representant vota per el numero de vots obtinguts i ja esta!

Valoració:-3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente