lluvia ligera
  • Màx: 15.4°
  • Mín: 7.22°
11°

Bauzá: embulls

Bauzá s'haurà creat tota la imatge pública que es vulgui d'àngel exterminador d'imputats, però és cada cop més evident que no es renta el dit abans d'assenyalar els altres. El darrer capítol de la kafkiana confusió entre poder públic i interessos privats és que Cort (governat pel PP) ha de modificar el PERI de la Calatrava perquè l'edifici de luxe on el president té un pis pateix irregularitats i està exposat a una demolició parcial, després d'una sentència del Suprem.

Bauzá paga cada mes un mínim de 10.000 euros en hipoteques per les seves propietats immobiliàries. L'endeutament el força a embutxacar-se els beneficis d'una concessió autonòmica (la farmàcia) de la qual és titular, tot i la incompatibilitat per la qual ja està denunciat. A això s'hi ha d'afegir que fou administrador d'una empresa de comercialització de productes d'ortopèdia i de perfumeria quan feia molts de mesos que era president. Finalment, posà el negoci a nom de la dona.

El sospitós nomenament i posterior destitució d'un directiu d'IB3 lligat a un negoci de vins del qual Bauzá era soci -fet denunciat a Fiscalia- incrementa la sensació que es tracta d'un president opac i envoltat d'embulls. I, tanmateix, ell és l'apòstol de la transparència que du tots els ciutadans de les Balears pel calvari de l'austeritat.•

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Rosella, fa mes de 11 anys

El càrrec d'àngel exterminador de corruptes només el fa servir amb els que li fan nosa o ombra. Parlar ell de codi ètic amb tot el que passa (les seves pròpies incompatibilitats, la legalització del piset...) és CINISME PUR I DUR.

Valoració:2menosmas
Per Tià, fa mes de 11 anys


Jo també estic molt emprenyat amb aquest sinistre personatge però, al fons del fona, els culpables de tot plegat som els mallorquins, que som unes herbes molles, i ja sabem que de les herbes molles se'n torquen el cul.

En Bauzá està segur de la pròpia impunitat.

Valoració:18menosmas
Per fart, fa mes de 11 anys

Diu una cosa i en fa una altra!!

Valoració:10menosmas
Per Sor Matilde de la Crucifixió, fa mes de 11 anys

Fer creure que la Mare de Déu nomia Joana

Valoració:12menosmas
Per Un d'enmig, fa mes de 11 anys

Les ordres de Madrid són clares i ell està posat per complir-les: ens ha de dur per un calvari d'austeritat, ja que els doblers que pagam aquí en imposts han de sortir, en bona part, a fora.

Valoració:19menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente