algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
25°

Fiasco

No fa tant, el juny de l'any passat, José Ramón Bauzá sentencià en la solemnitat de la Llonja, durant la presa de possessió com a president del Govern, que "treballarem amb la iniciativa privada, perquè són les empreses, les grans, les petites i les mitjanes, les que han de crear els llocs de feina que falten".

Però des que Bauzá i el seu equip econòmic s'han posat a treballar, les coses han empitjorat, com tothom sap. Han defraudat les expectatives amb les quals arribaren al Consolat i s'han enfrontat amb tots els sectors socials, fins i tot dins el seu propi partit. Però el que ningú no esperava és que l'enfrontament arribàs amb virulència fins a la iniciativa privada, aquella que fa un any i mig havia de "crear" llocs de treball.

Les reunions del vicepresident econòmic amb els representants empresarials constitueixen el fracàs més sonat de qualsevol executiu autonòmic conegut fins ara. A la incapacitat de dur a port les promeses solemnes, aquest Govern hi afegeix una ineptitud inaudita per regular els nous imposts, per negociar-los i explicar-los.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per ALM, fa mes de 10 anys

El que tenen clar aquests polítics que ens governen és que el poble mallorquí és tan ximple o masoquista que poden seguir humiliant-lo, enganyant-lo,exprement les seves butxaques, deixant-lo sense feina, reduint a no res la seva identitat, i encara, majoritàriament, els votara en les pròximes eleccions. Això si Déu no hi posa remei, i sembla que Déu ens deixarà fer i no ens ajudarà si no ens ajudam.

Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente