cielo claro
  • Màx: 28°
  • Mín: 21°
24°

Sant Agustí ha de continuar

Les citacions judicials de la presidenta del Consell, Maria Salom, del conseller Biel Company i d'altres polítics com a testimonis perjudicats pels fets de l'any passat, com també la d'una desena de persones imputades, en plenes festes de Sant Agustí de Felanitx d'enguany han de servir perquè s'obri una reflexió de com s'ha de desenvolupar aquesta tradició popular, que no pot perdre la seva personalitat i aquest caire crític que l'ha feta famosa.

Amb bona voluntat per totes les parts, se salvarà el més important: l'estima a Felanitx. Seria convenient, també, que els polítics implicats com a testimonis i perjudicats fossin condescendents amb els joves imputats. Seria un gest conciliador perquè, tanmateix, als representants públics els encisa i els ha encisat anar a la festa. Això no ha d'impedir que quedi molt clar que la retxa del respecte a la integritat física no es pot tornar a ultrapassar, però sí que s'han de permetre les actituds de bulla i crítica, consubstancials a tota societat lliure.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Toni Rialla, fa mes de 11 anys

Estelrich: Aquest és un bon llenguatge. No n'entenen d'altre. Si lis toques la butxaca, mmmmmm...

Valoració:1menosmas
Per Estelrich, fa mes de 11 anys

A quin món viviu? Deis que no s'ha de traspassar la retxa del respecta a la integritat física, quan els qui ho feren varen ser els policies locals que ruixaren la gent. Una altra cosa: el batle ha dit i repetit sempre que el PP no s'implicaria, que això de la denúncia va ser una decisió de la Policia Local, però n'hi ha prou de llegir les declaracions d'en JUANRA i na SUREDA per veure quin és el seu ànim. Molta d'hipocresia! No ve de nou que ja hi hagi boicot a tots els actes de l'Ajuntament i que comenci a haver-hi problemes "personals". L'altre dia es va dir a un regidor del PP que no era ben rebut a una festa privada i no el deixaren entrar. A una botiga on serveix una altra regidora, més de vint clients han deixat d'anar-hi. El PP ha declarat la guerra civil i, si no rectifica, ho pagarà molt car.

Valoració:8menosmas
Per Marat, fa mes de 11 anys

Si l'Ajuntament i la Policia intenten fort i no et moguis provocar la màxima repressió sobre la oposició política felanitxera, duguent l'informe d'una porta a una altra a fi de presionar a la "justícia", malament ho tenim per aceptar fer les paus.

Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente