algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
13°

Violència, mai

La protesta contra José Ramón Bauzá a Manacor tingué un colofó inacceptable: el llançament d'objectes que causaren el trenc al cap d'un gardaespatles del president. La tensió és molt gran a Mallorca a causa de la precària situació econòmica i algunes sorprenents decisions de l'Executiu. Es poden entendre xiulades i protestes, però mai l'ús de la violència; senzillament perquè arribar a aquests extrems just aconsegueix efectes contraris als que es pretenen. Qui trenca les regles de la convivència democràtica perd la raó. Sempre. I el subjecte de les protestes es converteix automàticament en víctima. Els que ultrapassaren les regles a Manacor, lluny de debilitar Bauzá, l'enfortiren dins i fora del seu partit.

Ara bé, el Govern també ha de ser conscient que ha de cercar fórmules per no abocar aquesta societat a una situació límit. No hi ha feina, no hi ha perspectiva de futur per als joves i l'esperança de futur s'està esvaint. L'actual espiral no és gens bona. Des de l'Executiu haurien de fer un esforç per, devora les fredes xifres de les retallades, saber fer una crida a l'esperança per a tots.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Barrufet, fa mes de 11 anys

Aquest editorial fa caguera!!!

Valoració:-6menosmas
Per oiat, fa mes de 11 anys

QUI ÉS EL VIOLENT?
Ara tothom condemna la indignació popular. Editorialistes, partits polítics (tots!), columnistes... Té gràcia que les víctimes siguin acusades de violència! Sembla mentida, però li donen la culpa a l'efecte i no a la causa. La causa té nom i llinatges: PARTIDO POPULAR. Ells són els provocadors. Ells són els qui ens agredeixen. Disparen cada dia contra el nostre patrimoni; contra la llengua de Mallorca d'ençà de fa 800 anys! Qui és el violent?

Valoració:16menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente