algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Bauzá vol ara pactar

El president Bauzá ha convocat per a avui dematí les formacions de l'oposició per oferir-los un pacte en pro del creixement econòmic. L'esquerra ha contestat que hi anirà, però que no pensa comprometre's a res si el president no retira la iniciativa de tancar hospitals. Tot apunta a un diàleg de sords. Els antecedents d'aquestes entrevistes no deixen opció a cap altra possibilitat. Bauzá, que es troba en hores molt baixes després de les successives protestes per la llengua, en Educació i en Sanitat, necessita almanco un principi d'acord amb l'esquerra que li permeti guanyar temps i poder calmar les aigües, molt remogudes en el teixit social i amb cada cop més preocupació dins del seu propi partit. Però el president arriba tard. Tot polític de formació sòlida i experiència contrastada sap que per assolir una entesa primer és necessari crear les condicions que la propiciïn. No és el cas. Dimarts Bauzá atacà durament l'esquerra en el Parlament i la culpà del deute públic que el força a ell a fer retallades. Primer pega i després estén la mà. Així no actua un president.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per I si pacta, també., fa mes de 11 anys

Es que en Bauçà, si no pacta, té els dies comptats.
Ara que ho té tot emmerdat i no sap com sortir-se´n vol pactar? Què vol pactar?
La seva retirada?

Valoració:0menosmas
Per unitat de cures intensives, fa mes de 11 anys

Que pacti amb en Pastor.

Preferim en Pastor que no el psoE

Valoració:1menosmas
Per Rosella, fa mes de 11 anys

El millor que podria fer seria dimitir, vista la seva incapacitat.

Valoració:-1menosmas
Per Per aquí, no hi passam, fa mes de 11 anys

Molt bé. Ara, no estaria gens malament que l'oposició també es posàs tan forta respecte de la retirada de la normativa lingüística a l'ensenyament i a la funció pública en general.

Valoració:13menosmas
Per ciutadà lliure, fa mes de 11 anys


Ni l'oposicio palamentària ni cap institució de les Illes Balears es troba legitimada per donar l'esquena al Pesident si aquest toca a les seves portes per convidar-les a dir la seva i a aportar esforços senseirar prim per tal de sortir-ne d'aquesta malifeta que hen batejat amb el mot de crisi.

Les conseqüències d'aquesta situació compromesa són de tots i per a tots. I això sols podrem entendrer-ho si en parlam, amb el cor damunt la mà. Dels ilícits penals si que ha de tresacar-se fins trobar els culpables. De les errades més ens val allunyar-nos i afanar-nos en trobar les millors solucions.

La veritat sempre sura i tots plegats l'haurem de trobar aviat.

Valoració:-7menosmas
Per Carlos, fa mes de 11 anys

És que en Bauza no és president en el sentit de persona d'estat, és una granera que té el PP, però que ha demostrat la seva incapacitat per tenir un càrrec d'aquest nivell.

Valoració:12menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente