algo de nubes
  • Màx: 17.61°
  • Mín: 9.46°

Urbanisme: màniga ampla

El decret llei aprovat pel Govern Bauzá obeeix a un objectiu essencial: màxima tolerància possible a l'hora de regular il·legalitats i, en conseqüència, concedir màniga ampla als ajuntaments, tant en terrenys rústics com en urbans. També hi haurà permissivitat per fer més camps de golf amb hotel.

A curt termini es pot interpretar com un intent de reactivar l'economia. Però convindria recordar que mai les solucions d'una crisi no han estat la relaxació de la normativa en qüestions essencials per al futur de l'Arxipèlag.

Des de l'assoliment de l'autogovern fa prop de trenta anys, un dels objectius fonamentals ha estat intentar ordenar el territori, impulsar fórmules de protecció i posar seny en el caos urbanístic de les velles èpoques no democràtiques o predemocràtiques. L'acció dels governs en conjuntures de depressió ha de servir de trampolí per a la recuperació, no per incidir en els errors del passat, sobretot en la protecció del rústic.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Rosella, fa mes de 12 anys

Gràcies per contestar, Joan. Idò això és donar carta blanca i representa riure's de totes les persones honestes que havien respectat la legalitat vigent en urbanisme. Que havien esperat mesos i mesos per obtenir els permissos, que havien pagat religiosament, que no havien construït ni un pam més del que era permès... Això és el món al revés.

Valoració:1menosmas
Per Joan Miró Font, fa mes de 12 anys

No, no t'equivoques, Rosella: es més agressius, es qui no respecten ni es territori, ni sa gent que s'expressa en català, ni sa població immigrada extracomunitària, ni ses dones, ni ses persones discapacitades... ) seran es més premiats

Valoració:10menosmas
Per Rosella, fa mes de 12 anys

Algú em pot dir si vaig errada? Això vol dir que els que han construït on els ha passat pels nassos, sense permissos, sense haver pagat llicències d'obres ni res, ara seran obsequiats amb la legalització de les seves obres il·legals? Digueu-me que m'equivoc, per favor...

Valoració:12menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente