algo de nubes
  • Màx: 27°
  • Mín: 22°
24°

Capacitat d'astorament

Ben sovint em consider a cobro de qualsevol astorament, de tot espant, per allò dels anys ja carregats damunt l'esquena més que res, la teòrica experiència, ja saben, però sovint me'n duc qualque cugul monumental, (sortosament: ho pos dins el sac dels símptomes que així i tot el pols encara em batega a son lloc) punyema, quin personal que et trobes a lloure, que sempre sembla que n'hi hagi alguns que tot el sant dia li donen voltes al contingut de la closca a fi i efectes de desmarcar-se, de ser diferents, de cercar rabiosament els amagatalls dels més recòndits negocis, oferir originalitats, rareses, extravagàncies. I aconseguint-ho qualque pic com podran comprovar vostès ara tot d'una.

Llegesc a la secció d'"Internacional" d'un diari que no anomenaré per no fer-los una propaganda que no em dóna la gana, a part que també ho publiquen altres: "Prohibeixen a Londres la venda de gelats fabricats amb llet materna/ Les autoritats londinenques han confiscat el producte que comercialitzava una botiga de la ciutat per considerar que no és segur". Quèèè...? I he badat uns ulls com a platets de cafè.

A continuació reprodueixen una fotografia en colorins de l'agència Efe on es veuen representades diverses cassoles de gelats i a una d'elles, la del centre, un gelat blanc i cremós amb escapcions suposadament de carabassat i fruits confitats de colors vermell, verd i negre, i amb una retolació que claríssimament proclama que allò és: "BABY GAGA-breast milk ice cream", o sigui: gelat de llet de mamella. Si hi haguessin afegit: "de mamella de senyora seleccionada", encara hauria resultat més clar el reclam.

De tota manera, aclareixen just baix que: "Les autoritats londinenques han confiscat el gelat fabricat amb llet materna d'una botiga de la capital després d'haver rebut queixes que les postres aquestes no eren segures per a la salut". Insisteixen que: "Un portaveu oficial ha assegurat que la prohibició es deu al fet que han rebut dues queixes del públic per la venda de fluïds corporals d'altres persones. Així mateix, han informat que estan a l'espera d'una resposta per part de l'Agència Alimentària Britànica". S'estenen en la informació que: "El gelat, comercialitzat amb del nom de BABY GAGA i llençat al mercat la setmana passada, està essent analitzat per la corporació de gelaters britànics. Virus diversos, i fins i tot hepatitis, podrien ser encomanats mitjançant la llet maternal". Així i tot, volen deixar ben clar que "la companyia ha assegurat que la llet emprada va ser seleccionada amb els criteris establerts pels donant de sang, abans que fora pasteuritzada i mesclada amb vainilla i llimona", i un queda com a més tranquil, eh?

Acaben explicant que "les postres se servien en copes de martini i es venien per 14 lliures cada una (redéu: 1 euro= 1,46 pounds sterlings x 14, així mateix sortien saladets de butxaca... No n'aclareixen per enlloc la quantitat diària de vendes) i fins on sabem no hi ha cap llei que prohibeixi la venda de gelats de llet materna, ha afirmat Matt O'Connor, el fundador de la gelateria. La companyia recluta mitjançant internet dones per comprar-lo la llet i assegura que els seus productes són de la més alta qualitat i seguretat".

I jo, què voleu que us digui, així, en fred talment, he de confessar que el gelat aquest, per molts controls sanitaris que l'avalin, per preferida de pits que sigui l'al·lota que els despatxi, malgrat el venguessin a un import raonable i no a preu de canari jove com ho fan, paraula que no m'incita gens ni mica la il·lusió. Ni aixinetes. Menjar-ne vull dir. Ser espectador de la munyida sí que m'agradaria, sí, ara no vull dir mentides.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan de Balàfia, fa mes de 12 anys

"Ser espectador de la munyida sí que m'agradaria, sí, ara no vull dir mentides." Hi ha veritats que, com en aquest cas, crec que val més guardar-les que dir-les

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente