algo de nubes
  • Màx: 19.07°
  • Mín: 9.02°
18°

Llistes electorals

Hi ha llistes de treballadors amb feina i de l'atur. A les llistes electorals, tant a les de Ciutat com a les de la Part Forana, i tant als llistats de la dreta més dretana i conservadora com als l'esquerra més esquerrana i liberal, hi figuren noms de persones amb seny, almanco en estat de tenir-ne. O és que hi ha seny al panorama de la política, especialment a la política local?

Em referesc, generalitzant, i pel que conec, a persones respectables que, amb la seva feina o el seu negoci, a la ciutat, vila o poble on viuen, han assolit un notable prestigi social i econòmic. Són les figures que cada comunitat té. I molts d'ells s'han allistat a la rifa de les eleccions municipals.

Vull creure que aquests prohoms, tant d'esquerra com de dreta -els extrems es toquen- ho han fet amb la consciència ben neta i amb el necessari coneixement i responsabilitat del càrrec públic al qual opten. D'intel·ligència, com a mínim, en tenen; aptituds personals, també; coneixements sobre religió catòlica i geografia espanyola, sembla que també. Aleshores, aquestes persones amb seny són uns bons candidats? No! Són els pitjors. Els que, com a cecs, creuran, compliran i faran complir les decisions centralistes sorgides des d'un centre insensible.

Moltes persones amb seny, enganxades per engalipadors, quasi en l'eufòria d'un sopar, s'han vist a les llistes. Altres han suat per a sortir-hi. I és que a la vinya de Mallorca, hi ha raïm de tota casta.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan de Balàfia, fa mes de 12 anys

"...tant als llistats de la dreta més dretana i conservadora com als l'esquerra més esquerrana i liberal, ..." S'esquerra més esquerrana és sa liberal? Es liberals són d'esquerres, d'extrema esquerra? Igual ha volgut dir llibertària. Perquè entre liberal i llibertari hi ha sa mateixa distància com entre conservador i conservacionista

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente