cielo claro
  • Màx: 19.05°
  • Mín: 9.02°
18°

No vagi per dit

Econacionalistes i rehabilitacions
La coalició PSM-IV-ExM presentarà al Col·legi d'Arquitectes perquè la supervisi la seva proposta de rehabilitacions de diferents centres antics de Mallorca, a més de millores a le zones turístiques. Cerquen amb aquesta iniciativa reactivar el sector de la construcció, ara molt malmès per la crisi.

Campanya a Santa Catalina
El cap de llista econacionalista a Cort, Antoni Verger, trepitja Palma pam a pam. Divendres visità Santa Catalina i el Jonquet . També es reuní amb els veïns, que li expressaren preocupació pel solar situat darrere l'edifici Mar i Terra: hi ha un projecte per edificar-lo de punta a punta.

Les alfabegueres del PSM
Amb l'inici de les eleccions, també han tornat les tradicionals alfabegueres del PSM. Per a enguany tenen comanats 55.000 cossiols a una empresa de Sant Joan. A 0,50 cèntims cada una, la campanya els sotirà 'careta', encara que confien treure'n rèdit.

La patrona dels impossibles
Una curiositat: santa Rita nasqué el 1381 a un poblet dels Alps italians. Era una al·lota molt dolça que es casà amb un cràpula maliciós que fou assassinat. Com que els fills del matrimoni juraren revenja, Rita implorà a Déu que se'ls endugués amb ell abans que consumassin el delicte, gràcia que fou concedida. Agraïda, es va fer monja. Déu també es fixà amb ella i li concedí un estigma: una llaga dolorosíssima al cap que Rita patí durant 14 anys. Tants prodigis la feren, a més de santa, advocada dels impossibles. Se la venera el 22 de maig, dia de les eleccions.

Darrer acudit de ZP i Mou
En què s'assemblen Zapatero i Mourinho? Que tota la culpa és dels altres...

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per xaume, fa mes de 12 anys

Però, santa Rita no era verge...???

Valoració:-4menosmas
Per Antonia, fa mes de 12 anys

Una Santa que és l'advocada dels impossibles és la millor santa de tote!

Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente