muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín:
16°

no vagi per dit

El Capuccino se'n va
El Capuccino del carrer Sant Nicolau ha tancat les portes. Ubicat a l'antic comerç de teles de Can Ribas, es traslladarà a Pollença, segons ens comenten fonts pròximes a l'establiment.

El discurs del rei, a Mallorca
El Majorca Daily Bulletin revelava en l'edició d'ahir que l'expresident de l'Acadèmia britànica del cinema i la televisió Richard Price llegí per primera vegada i va retocar el primer guió de l'exitosa película The King's Speech quan era de vacances a la seva casa de Calvià. El Bulletin ironitzava perquè "Mallorca té un petit crèdit en aquesta producció, però aquí encara no es pot veure el film en la versió original".

Els dos euros de Son Espases
Ja s'han repartit les targetes del pàrquing de Son Espases entre el personal del macrohospital. Entren en funcionament demà. Cada empleat paga, en teoria, dos euros per dia. Tanmateix, el personal diu que no és així. Si pel que sigui ha de sortir amb el seu cotxe i tornar al centre de treball el mateix dia, cada vegada que hi entra li cobren dos euros.

A peu pel camí dels Reis
D'ençà que ha entrat en funcionament Son Espases, ja és normal veure persones a peu per l'alfalt del camí dels Reis, que no té voravia entre Son Espases i el nucli de la Real. Hi ha quasi un quilòmetre. L'única protecció per al vianant en un lloc tan transitat és una línia blanca pintada a l'asfalt i menys d'un metre de marge.

Una llista del PP
Dins el PP circulava ahir aquesta llista electoral per a Cort: número 1, Mateu Isern; número 2, Alvaro Gijón; número 3, Gary Durán.
Es confirmarà en els pròxims dies?

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.