La medicina que funciona
Hi ha més realitat en el documental De Son Dureta a Son Espases (IB3, dimarts nit, que podria subtitular-se Un final que és un principi) que en cent episodis de House o d'Hospital central, i això que ningú no hi va fer un d'aquells diagnòstics ultraencertadíssims i megaperspicaços als quals ens té acostumats Hugh Laurie ni es va veure cap llitera corrent pels passadissos, i que bona part dels continguts sobrevolaven els aspectes organitzatius (i emocionals) dels dos hospitals reals, més que aterrar sobre malalts o malalties.
Aquesta realitat del trasllat (que al capdavall no ha estat notícia... perquè ha estat un èxit) la resumí exactament el Dr. Jordi Forteza-Rey quan hi digué que més del 50% dels problemes no han estan relacionats amb qüestions tècniques, sinó amb "com els humans vivim els trasllats" (just el que havia comentat abans una treballadora del Servei de personal, a Son Dureta, entre capses que esperaven ser mogudes: "És que jo vaig néixer aquí!").
També s'hi veié que el sistema sanitari no és notícia quan funciona, com no ho serà el dia a dia de Son Espases, que a poc a poc anirà desapareixent dels mitjans (i aquesta serà la bona notícia).
- La defensa de la llengua de Toni Nadal: «A Mallorca xerram català, no mallorquí»
- PP i Vox voten en contra d’invertir tres milions d’euros en ajudes a petites explotacions agràries
- Una vintena de pobles de Mallorca preparen marxes nocturnes simultànies pel proper 31 de juliol
- El primer tinent de batle de Petra va construir una bodega il·legal
- Un vídeo del Govern sobre l'ús responsable de l'aigua rep una allau de crítiques: «S'ha de tenir un bon fetge...»
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.