algo de nubes
  • Màx: 15.43°
  • Mín: 7.61°
15°

No vagi per dit

"Tornarem"
Com se sap, Esquerra Republicana retrà un homenatge a Josep Serra Pastor, darrer batle republicà de Sóller. Doncs bé, l'acte té per lema la paraula Tornarem, que és la que pronuncià el batle quan se l'enduien detingut l'estiu del 1936. L'homentage se celebrarà el pròxim dos de desembre. El diputat Joan Tardà pronunciarà la conferència De la memòria històrica a la justícia històrica. També hi intervindrà l'escriptor Antoni Serra, nebot del batle Serra.

De fet, tornen
Per cert, dins Esquerra Republicana es comenta que és imminent la presentació de la secció local d'aquest partit a Sóller. Entre els seus membres hi ha l'apotecari Martí Torrens i l'exsocialista Rosa Chico.

Maria Salom, a l'estació
Molta de gent va comentar que Maria Salom, candidata al Consell pel PP i inquera de pro, no acudí a la fira del Dijous Bo. No és del tot cert. Salom no es deixà veure amb les autoritats, però sí la veren fent fotos per l'estació de l'Enllaç. Diuen que no es perdia ni el més mínim detall d'aquesta infraestructura.

Berto Moragues, triavi
El conseller de Presidència, el menorquí Berto Moragues, ja és triavi. Aquesta setmana ha nascut la seva néta Neus. L'home va inflat de content. Els seus altres dos néts, Bert i Júlia, són bessons i tenen tres anys. Per qüestió de sinònims, a Menorca (com al Principat) són avis. A Mallorca són padrins.

Productes de Mallorca a Canàries
Regidors d'UM han enviat una senalla de productes mallorquins als seus companys de Coalició Canària i els han felicitat per la tasca que desenvolupen en matèria de defensa dels interessos aeroportuaris i marítims. Obren un camí que ha de ser seguit per les Balears, diuen dins UM.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per xaume, fa mes de 13 anys

A Palma, i sobretot entre els botifarres, no es diu "els padrins", sinò "els senyors avis".

Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente