algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

L'empenta de Pere Sampol

El senador autonòmic ha aconseguit un gran èxit en forçar que ZP hagi de definir el model aeroportuari balear

El senador autonòmic Pere Sampol ha aconseguit un altre èxit en el Senat. La Cambra Alta ha donat un mes i mig al Govern Zapatero perquè concreti el model de cogestió aeroportuària de les Balears, començant per Son Sant Joan. No s'ha d'oblidar que aquesta petició parteix d'un antecedent que hauria de ser de gran importància: a principi d'aquesta legislatura Zapatero es va comprometre solemnement en el Consolat de la Mar a impulsar el model de cogestió dels aeroports illencs.

En una situació normal, la paraula d'un president hauria d'estar per sobre de qualsevol altra consideració i s'hauria d'acabar convertint en realitat. Però per desgràcia ZP ha mostrat sobradament en els darrers temps d'incompliment dels seus compromisos. És a partir d'aquesta premissa que adquireix un gran valor l'acció de Sampol. Entra dins la lògica que Zapatero desviï l'atenció i no acompleixi la petició del Senat, però aquesta vegada s'hauria de topar amb la decisió dels balears, farts que els prenguin el pèl.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Alberto Candela, fa mes de 13 anys
Jo propós en Perico Sampol per la Laureada de San Fernando, ja que que ni s'on pare ni el tio, ni els parents de Cabrera la aconseguiren. Sigui dit.
Valoració:0menosmas
Per Pau Genestra, fa mes de 13 anys
No hi ha hagut mai un escó al senat tan ben aprofitat, per un representant de les illes, com el d'en Pere Sampol.
Malauradament sempre n'hi ha que volen fer veure el contrari, i el pitjor de tot és que volen fer creure que ho ferien millor. Tots els que critiqueu feríeu be de guaitar al vostre voltant i resoldre els vostres propis problemes, abans de voler arreglar els dels altres.
Valoració:3menosmas
Per Black&Decker, fa mes de 13 anys
Lladren... senyal que cavalcam!!!
Valoració:0menosmas
Per No lladreu tant, envejosos!, fa mes de 13 anys
Uns fan feina i els altres critiquen. Algú sap el nom dels senadors del PP o del PSOE?
Valoració:18menosmas
Per Colau Segralles, fa mes de 13 anys
Bé, jo crec que a en Pere li agrada fer de senador i sortir als diaris, per això n'hi ha que el proposen com a senador vitalici. De tota manera n'hi ha que també els agrada ser senadors i no surten mai als diaris perquè no fan res més que becar.
Valoració:5menosmas
Per Xisco Mas, fa mes de 13 anys
Brufall; jo pens diferent que tú. En Pere s'ha baixat els calçons tota la legislatura davant el PSOE, no oblidem que és senador de la Comunitat Autònoma. Després d'haver passat aquest mes i mig en pode tornar a xerrar i estic segur que no s'ha avançat ni una passa. La credibilitat es guanya fent en cada moment el que més convé als interessos dels ciutadans, no fent sempre la voluntat dels que comanden.
Valoració:-12menosmas
Per Brufall, fa mes de 13 anys
Sabeu perfectament bé que sense acord amb el Govern aquesta moció difícilment es complirà, i que si s'ha aprovat ha estat per oportunisme del PP. Enlloc d'arribar a un acord amb el Ministeri de Foment en Sampol prefereix un titular d'un dia i una foto als diaris, per això ha servit el senador Sampol: per donar arguments al PP per atacar el PSOE, perquè tots sabem que pensa el PP de la cogestió, ni aigua a les comunitats autònomes. En fí, un altre titular, un altre editorial, i així tots contents.
Valoració:-13menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente