algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
14°

Alea jacta est

El PSM escenificà ahir en el Grup Blanquerna la impossibilitat per a una coalició amb Esquerra i Entesa

Biel Barceló expressà ahir la resistència del PSM a coalitzar-se amb Esquerra i amb Entesa en les eleccions de maig. Tot i que molts dels participants en el Grup Blanquerna exigiren unir forces per no perdre un sol vot útil, Barceló recordà que el temps de negociar ha passat i que l'estratègia ja està definida. El PSM sembla decidit a consolidar el seu rol com a partit referent del nacionalisme illenc sense donar oxigen a les dues formacions que sortiren d'escissions internes.

L'estratègia del PSM significa una decepció per a aquells que opinen que el nacionalisme d'esquerres ha de presentar una llista única i temen que Esquerra i Entesa, si s'hi presenten en solitari, aconsegueixin alguns milers de vots "inútils" que acabin per condicionar el nombre d'escons a favor del PP.

Els tres partits parteixen de posicions ideològiques similars i es dirigeixen als mateixos electors, però cada un reivindica la seva raó d'existir. Seria desitjable que unissin forces, però davant la manca d'entesa política i personal, no queda cap altra opció que la disgregació electoral. La part positiva és que, després de maig, les diferències, passi el que passi, s'hauran acabat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente
Per Verde que te quiero verde, fa mes de 13 anys
Per a Joan Vicenç. Se veu que no el coneixes bé a en Verd. Devers Sencelles ja put i per devers UM ja ha mostrat es llautó. Només se mou si hi ha qualque cosa que guanyar. Te'l regalam, igual que el PP està encantat que UM els hagi llevat en Miquel Munar de damunt. Puajhjjj!!!!!
Valoració:-1menosmas
Per UM=MAFIA, fa mes de 13 anys
UM és un partit podrit i sense conviccions. Començant per en Melià, que és diputat amb els vots que na Munar i Cia li han regalat. Val més un vertader nacionalisme d'esquerres i desunit que una munió de serps, rates i mercenaris sota unes sigles que cremaran eternament per la corrupció i els venuts que la integren.
Valoració:-1menosmas
Per Joan Serra, fa mes de 13 anys
Un disbarat em semblen aquestes posicions. Quin valor té defensar un programa que no es pot dur a terme? No seria millor sacrificar l'orgull a canvi de representar millor i més bé els que els han votat? Veure venir la fera i no prendre l'escopeta és cabal?
Valoració:0menosmas
Per Inde, fa mes de 13 anys
Ni ha un que diu que "U" vol dir unió.
Si, i la "M" "mangoneo".
Valoració:-18menosmas
Per Xavier, fa mes de 13 anys
Perquè esquerra i entesa, no intenten anar junts i aglutinen tot el vot no esquerrà i Psm-esceptic? o anar amb Um? Tal volta superen els 7.000 vots d les europees i a la fí obtendran representació pel seu compte !
Valoració:-1menosmas
Per Joan Vicenç, fa mes de 13 anys
Em costa creure que sigui gent del PSM la que publiqui mentides i cometi infàmia en contra meva.
Valoració:-2menosmas
Per fogater, fa mes de 13 anys
Només una cosa: si el PP guanya serà perquè és el més votat, no perquè uns o altres no vagin plegats, sobretot si xerram dels poc milers de vots que sumen ERC i Entesa. De vegades n'arribam a dir, de dois!

Au, venga, ara cadascáu a ca seva i ja ens veurem després de les eleccions (qui quedi viu, és clar).
Valoració:2menosmas
Per Visca Mallorca Nostra, fa mes de 13 anys
Visca UM
Info. per els de esquerres des-unidas; la "U" vol dir UNIÓ
Valoració:38menosmas
Per xaume, fa mes de 13 anys
PSM, ENTESA i ESQUERRA sou els millors aliats del PP. Gràcies al vostre egoïsme, al vostre egocentrisme i a la vostra figurera els hi habeu posat el camí cap el govern amb safata d'argent. Si de veres creieu que estau fent feina per Mallorca, és que a més a més de cínics sou uns tarats mentals.
L'espanyolisme a Mallorca és fa gran gràcies a vosaltres.
Supos que més tarat som jo que vos he votat un cop si i un altre també....però s'ha acabat.
Valoració:3menosmas
Per mason, fa mes de 13 anys
PSM, sou una secta.
Valoració:42menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente