algo de nubes
  • Màx: 18.99°
  • Mín: 13.31°
13°

No vagi per dit

Son Bordoy vol ser Son Bordoi
Resposables de la promotora de Son Bordoy es posaran en contacte amb el professor Gabriel Bibiloni per consultar-li si hi ha cap problema filològic perquè la seva promoció també es pugui normalitzar i dir-se Son Bordoi. Com se sap, el professor Bibiloni publicà un article en el nostre suplement L'Espira, on defensa que el nom de la finca havia de ser Son Bordoi, tot i respectant que el nom comercial de la promoció fos Son Bordoy. Aviat arribarà el contacte perquè hi hagi una sola denominació.

Barceló i el palau de congressos
Al copresident del Grup Barceló i exsenador del PP, Simón Pedro Barceló, no li van agradar gens les preguntes sobre el palau de congressos de Palma que li van formular ahir, a Ciutadella, en el transcurs del Fòrum Turisme Menorca organitzat per la COPE. "Això interessa a Menorca?", va respondre Barceló quan li demanaren si pensa renunciar al projecte. A continuació, bastant nerviós, digué: "Ja ho contestaré a Mallorca". I, a la la pregunta de si un projecte semblant tindria èxit a Menorca, va sentenciar amb un sec "no en tenc ni idea".

Bauzá i Rodríguez
Des de dins el PP arriba el tam-tam que José Ramón Bauzá encara fa moviments subterranis per intentar evitar la proclamació de José María Rodríguez com a candidat a la batlia de Palma. Cerca barons fins i tot davall les pedres que li puguin fer costat en aquesta empresa.

Tous, eufòrica
La directora general de Política Lingüística, Margalida Tous, està eufòrica perquè el pròxim dia 17 serà rebuda pel president Antich, que li ha donat hora a les 10.30. Per fi li podrà presentar en persona el pla de normalització lingüística. Ahir botava d'alegria.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan de Balàfia, fa mes de 13 anys
Bona s'observació d'en Macià perquè igual es topònims aquestos s'escriuen Son o So'n i no Çon o Ço'n de sa mateixa manera que durant molt de temps s'escrigué Pollensa i Santa Ponsa i no Pollença i Santa Ponça
Valoració:1menosmas
Per unitat de cures intensives, fa mes de 13 anys
I Son bon doi?
Valoració:2menosmas
Per Macià, fa mes de 13 anys
"Son Bordoi" o "Son Bordoll"? O tal vegada "Çon Bordoll"? Perquè aquesta és una altra...
Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente