algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

No vagi per dit

Un ninot "clavat" a Antich
Les jornades de portes obertes de Son Espases han deparat una primera sorpresa. A la porta la Conselleria de Salut hi ha ubicat un parell de ninots que donen la benvinguda als visitants. El curiós del cas és que un d'ells és clavat al president Antich. Es tracta d'una casualitat o d'un missatge subliminal de l'equip de Vicenç Tomàs?

Canvis en les sales de culte?
Aquesta secció informà fa uns dies que a Son Espases hi hauria tres sales de culte. Una catòlica, una musulmana (molt gran) i una d'altres religions. Doncs bé, als visitants no se'ls mostren tantes sales, només una de multireligiosa. La informació que n'hi hauria tres prové dels empleats de Son Dureta, que ja han estat traslladats al macrohospital. Significa això que hi ha hagut canvis de darrera hora? De moment no n'hi ha informació oficial de la Conselleria, que aquest diari demanà divendres passat.

Llengua i tensió dins el PP
Hi ha militants del PP que consideren que l'únic que ha aconseguit José Ramón Bauzá amb la polèmica de la llengua és donar "excessiu protagonisme" a Carlos Delgado, que les darreres setmanes ha aconseguit "una publicitat gratuïta que ni ell mateix s'esperava". Ara es dóna per segur que aviat treurà el cap de manera irada si Bauzá fa marxa enrere en aquesta qüestió i cerca centrar-se. Si és així, li sortirà el problema per l'altre costat?

El PP i Son Bordoi
Es dóna per segur que el PP presentarà una dura batalla per intentar evitar que es construeixi la promoció d'habitatges en aquesta zona del Molinar. Dirigents del PP de Palma estan convençuts que poden desgastar, i molt, el PSOE.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per reflexiu, fa mes de 13 anys
Desgastar allò que està tan desgastat que no es pot desgastar més...

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente