cielo claro
  • Màx: 21.7°
  • Mín: 13.08°
21°

No vagi per dit

Xerrimes de per dins el PP
Dins alguns cercles del PP es comenta que podria sortir a la llum part d'un dossier que varen fer membres d'aquest partit quan recuperaren el poder l'any 2003 i que fa referència a l'etapa del primer Pacte de Progrés en el mandat (1999-2003). L'aleshores president Jaume Matas donà ordres de no denunciar res. Entre les coses que podrien sortir, segons comentaris, hi ha les reparacions del vehicle privat d'un conseller a càrrec de la seva Conselleria, un director general que hauria passat diferents factures per la compra de maletes de viatge i, fins i tot, una rifa a la festa d'un partit que s'hauria pagat amb doblers públics...

Conversa Bauzá-Rodríguez

Fa uns dies, José Ramón Bauzá i José María Rodríguez tingueren una xerrada molt sucosa. Rodríguez insistí al seu president que volia ser el candidat a batle de Palma. Bauzá contestà: “Tu, no. Qui tu triïs serà el candidat, però tu, no”. El desenllaç final d'aquest culebrot es podria accelerar molt abans del pròxim dia 15, que és quan s'hauria de saber si el resultat del part serà nin o nina.

Rodríguez, candidat a Palma

Fonts molt fiables del PP ens asseguren que Rodríguez serà el candidat a Palma. Tot i que la direcció de Madrid no ho veia gens clar, finalment ha decidit donar-li el placet. La negativa de Bauzá i la imposició d'un altre candidat de l'estil de Maria Salom no implicaria una guerra en el PP, sinó que la potent maquinària rodriguista deixaria de treballar.

Només mitja plana
Ha cridat l'atenció que, en el darrer número de la revista Palma Popular, controlada pels rodriguistes, només mitja pàgina de 24 s'hagi publicat en català. Tota la resta (vint-i-tres i mitja), en castellano antiguo. I a qui no li agradani, que no en mengi...

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per RT, fa mes de 13 anys
Ah, se m'oblidava! Hi insistesc: poden obligar-nos a xerrar espanyol, però no poden obligar-nos a escriure'l correctament.
Valoració:0menosmas
Per RT, fa mes de 13 anys
Ja donam per fet que la nostra llengua patirà si guanya el pp. Potser seria un bon revulsiu per a la llengua i per a la nostra identitat com a poble haver de passar per una "travessia del desert", encalçats pels que odien la llengua catalana. Ens pensàvem -alguns- que podíem viure amb normalitat en la nostra llengua en la nostra terra, però és ben evident que els que no tenim per pròpia la llengua espanyola feim nosa.
Valoració:3menosmas
Per Joan Capó, fa mes de 13 anys
Perquè els mallorquins, en haver de parlar en castellà, ho hem de fer com els de Valladolid? Perquè no fer-ho més relaxadament, fent les zetes com a esses, tal com fan el 95 % dels castellanoparlants del món i com feien els nostres padrins?
Valoració:2menosmas
Per Al logopeda, però ja!, fa mes de 13 anys
Castallà amb modalitats pròpies, o el centralista de per Madrid i Salamanca? Tot i que seria divertit que la fessin amb el castellà inintel·ligible den Rodríguez... anau a cercar les actes de l'Ajuntament de quan ell era regidor, a cada paràgraf hi ha punts suspensius perque ningú entenia lo que dèia!
Valoració:3menosmas
Per Black&Decker, fa mes de 13 anys
El que importa d'un part no és que sigui nin o nina, sino que sigui condret.... i aquest no serà el cas, no ho pot esser mai dins el PP.
Valoració:8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente