cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 8.06°

No vagi per dit

El bulevard de primera línia
Cort ja té bastant enllestit el projecte de bulevard a la primera línia de la façana marítima. Finalment, mantindrà tres carrils de cotxes en cada direcció i es mengen la mitjana. Això, segons els tècnics, suposarà que el palau de congressos tindrà una voravia de nou metres just davant. També es preveu instal·lar-hi alguns semàfors més. Tot indica que aquest projecte es presentarà com a promesa en la pròxima campanya electoral.

Monjo tira la xarxa
En ambients polítics es comenta que el secretari general d'UM, Joan Monjo, fa una feinada tirant la xarxa en ambients de militants de base o de regidors del PP en diferents pobles. Aquest partit ha detectat que a la Part Forana el PP té més gent descontenta i intenten aprofitar el moment. "És possible que el cas de Miquel Munar no en sigui l'únic", es comentava ahir. En tot cas, per acostar-se a UM primer ha de deixar el PP i després fer les passes formals pertinents.

A la inversa dels anys vuitanta
Polítics veterans afirmen que aquest degoteig d'exmilitants del PP cap a UM és exactament el procés contrari al dels anys vuitanta, quan membes d'UM s'anaven passant al PP. Era el temps en què l'aleshore president, Gabriel Cañellas, feia política regionalista, obertament enfrontada amb Madrid i de defensa dels interessos de les Balears.

El projecte d'Acciona
Diuen que el projecte de construcció d'habitatges i un aparcament que té Acciona al Jonquet topa amb moltes dificultats a Cort per anar endavant. Hi ha sorpresa dins aquesta empresa constructora que, per cert, també construeix el palau de congressos, pel fet que l'Ajuntament començà l'expedient de protecció de la zona després que s'iniciàs la tramitació del projecte.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.