nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
13°

No vagi per dit

Rumors sobre ZP
Dins el PP de Palma es va estendre ahir un rumor: "Des de Madrid ens diuen que hi ha molts de moviments en el PSOE perquè Zapatero no acabi la legislatura i presenti abans la dimissió. És l'única sortida que tenen davant la pèrdua de credibilitat del president". Segons enquestes publicades per diferents diaris de Madrid, els socialistes podrien arribar a perdre 3,5 milions de vots a tot l'Estat, 1,7 dels quals anirien a l'abstenció. Sembla una exageració, però dins el PP s'ha desfermat l'eufòria.

Bayona, a Moscou
El director general de Relacions Externes del Govern, Jordi Bayona, ha tornat aquests dies a Moscou. Avui participa en una recepció que fa l'ambaixador espanyol, Juan Antonio March, juntament amb representants de diferents comunitats autònomes. Balears és present en un estand, ubicat a l'Ambaixada, de promoció turística. Com se sap, el mercat rus és prioritari per a l'Arxipèlag.

Promoció a la plaça Roja
Per cert que el Govern Balear participarà de manera molt intensa en l'exposició Espanya i innovació, que es farà a la plaça Roja de Moscou el pròxim mes de març, molt a prop de la tomba de Lenin. Objectiu: promoció, promoció i promoció.

Estudi sobre Son Dureta
És possible que la Conselleria de Sanitat activi molt aviat un estudi tècnic per saber què fer amb els edificis de Son Dureta, que quedaran buits d'aquí a poc temps amb el trasllat a Son Espases. És possible que una part de les instal·lacions es dediquin en el futur a atendre els malalts de l'hospital Psiquiàtric dins del gran centre sociosanitari que en principi s'hi està projectant.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Rata traginera, fa mes de 12 anys
Jo vos dic lo que passarà amb Son Dureta: estudis, projectes, plans... en poques paraules, acabarà com un niu de rates, talment la Flex o el Lluís Sitjar.

Llàstima que les rates no puguin votar. Si ho fessin, el PSOE arrassa a Palma!
Valoració:2menosmas
Per tià, fa mes de 12 anys
lo que han de fer es esbucar akells mamotretos i fer un bon parc ja basta de desastres
Valoració:1menosmas
Per Toni, fa mes de 12 anys
Amb son Dureta el que s'ha d'analitzar és el cost de mantenir els edificis i el cost de fer-ne de nous. No seria d'estranyar que sortís més econòmic tirar-ho tot i construir edificis funcionals per a les noves necessitats.

Valoració:2menosmas
Per Joan de Balàfia, fa mes de 12 anys
Quan he llegit que s'ambaixador espanyol a Moscou nom Juan Antonio March m'ha semblat llegir un altre nom, un nom de ressonàncies més franquistes, per cert
Valoració:0menosmas
Per Dr. Decepció, fa mes de 12 anys
Aquests estudis, no podrien ja estar fets? Les obres han durat quatre anys, el que vol dir que han tingut temps de sobra. O no? Jo diria que són uns inùtils.
Valoració:1menosmas
Per Marià, fa mes de 12 anys
DM segueix incidint amb les enquestes sobre el català, tal com li agrada fer a El Mundo. Podria parèixer una manera simple i democràtica de conèixer l'opinió dels seus lectors si no fos perquè DM, sibil·linament (i no grollerament com d'altres mitjans), sempre procura presentar el català com una llengua externa i creadora de conflictes.
Titulars com "Polèmica con el catalán" que utilitzaren l'altre dia per parlar de les declaracions de Joserra Bauzà, demostren que, maliciosament i tendenciosament, volen fer veure que el problema és el català i no, curiosament, els que l'ataquen i el volen fer desaparèixer. Des que, fa uns anys, DM té nou propietari i nou director aquesta tendència ha anat radicalitzant-se i es pot detectar en qualsevol dels seus periodistes "estrella".

Facem que el tir els surti per la culata. Vota pel català

http://comunidad.diariodemallorca.es/servicios/encuestas/comun/ver_encuesta.jsp?pIdPortal=9&pIdEncuesta=8950&pCab=1

Valoració:3menosmas
Per Julivert, fa mes de 12 anys
I dins el PP n'hi ha molts que voldrien que el candidat no fos en Rajoy sinó n'Aguirre, i que? Bé, i no parlem del PP d'aquí... arribarà en Bauzà al maig? Som molts que ho dubtam.
Valoració:3menosmas
Per El present de Son Dureta, fa mes de 12 anys
Son Dureta: hi ha molta gent sense atendre pels carrers de Mallorca que no té sostre. Els actuals serveis socials són bastant inútils per atendre les necessitats de les persones i de les famílies que la crisi desfà. Però no passeu ànsia que s'estimen més que Son Dureta degeneri cap a un edifici Flex abans de donar-li una utilitat social.
Valoració:9menosmas
Per ZP el millor fitxatge del PP, fa mes de 12 anys
ZP s'ha carregat el PSOE i ha donat ales a Rajoy perquè sigui el president del govern. El problema és encara més greu a les seves sucursals com les de Balears, on Antich està absolutament acabar després de les constants traïcions al seu electorat.
Valoració:10menosmas
Per Salvador Maimó. President AVV Es Fortí, fa mes de 12 anys
A Son Dureta passarà el mateix que l'Estadi Lluís Sitjar,

L'abandonament de l'estadi ha generat una degradació urbana intensa i ha convertit el Sitjar en un focus d'insalubritat i un lloc habitual d'ocupes i indigents.

Record com era el temps passat, el temps de glòria quan el primer equip de les Illes va pujar a Primera Divisió. Temps que ja ha desaparegut i ha donat pas a un present que agrada a molt pocs.
Valoració:10menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente