algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
19°

No vagi per dit

El got i el tassó de J.R. Bauzá
Digué Bauzá per Ona Mallorca que des de Catalunya ens volen fer dir barret i no capell, got i no tassó . A Menorca, com li recordà Joana Barceló, diuen got al tassó; i a Mallorca sabem què són les "cases de barrets". Xisco Antich dedicà en el seu Facebook una glosa a l'ocurrència del president del PP de suprimir la Llei de normalització.

Moguda molt grossa
Els telèfons, vessant indignació, no aturaren de sonar ahir a l'OCB contra J.R. Bauzá per les seves paraules contra la llei de normalització lingüística. Però la commoció no just procedí d'aquest àmbit: al Consell de Mallorca se sentí com un destacat membre del PP deia esborronat que "sembla que vivim en el temps del decret de Nova Planta".

Un error greu
En el PP impera el convenciment que fou un error molt greu que J.R. Bauzá, Antoni Pastor i Julio Martínez anassin a l'acte del Círculo Balear i fessin els honors a l'exmilitant Ortega Lara, la díscola María San Gil i al presumpte upydero Jorge Campos.

Aina Calafat no hi serà
La principal detractora de la construcció del nou hospital a la finca de Son Espases, Aina Calafat, no podrà ser demà a la manifestació per l'entrega de les claus del centre. La infatigable activista està ingressada a causa d'una hèrnia discal.

Denúncia al Marroc
El Lobby per la independència informà ahir que denunciarà en els pròxims dies davant l'ambaixada del Marroc a Madrid el presumpte tracte vexatori que patí Saïda Saddouki en el quarter de la Guàrdia Civil de Palma. L'OCB ha estat informada d'aquesta iniciativa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per On els no ignorants?, fa mes de 13 anys
I el comentari que jo he deixat avui?
Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente