nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Reflexió sindical

Després de la vaga general hem pogut escoltar valoracions en tots els sentits i cadascú té la seva particular percepció de com va anar i la seva pròpia valoració del resultat de l'envit sindical del passat dia 29 de setembre.
Evidentment, les organitzacions sindicals hauran de fer la seva valoració amb profunditat i n'hauran d'extreure les conclusions pertinents.

A totes les reflexions i valoracions que hauran de fer, modestament pens que hauran de recuperar un vell debat dels sindicats i que afecta d'una manera especial CCOO i la UGT: és coherent acceptar entre els afiliats del sindicat membres del cossos de seguretat de l'Estat? Té lògica que els que estan disposats a rebentar amb mètodes violents el legítim dret a la vaga o a la manifestació puguin compartir militància amb els sindicalistes reprimits, agredits o detinguts arbitràriament? És normal que membres de cossos policíacs que no han assolit un funcionament democràtic siguin a sindicats democràtics?

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan de Balàfia, fa mes de 13 anys
En es manifest llegit en es final de sa manifestació que seguí a sa vaga a Eivissa (en es passeig de s'Alamera de Vila) no s'usà per res es català (en es manifest de sa vaga des funcionariat de dia 8 de juny sí que s'usà però després des castellà, no abans), així que no hi ha tanta distància entre aquestos sindicats i sa policia
Valoració:1menosmas
Per DON VILA, fa mes de 13 anys
Definitivamente este tio esta loco, pobres sindicalistas dice...
Valoració:-13menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente