algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
12°

No vagi per dit

Bregues per anar al Parlament
Dins el PP es comenta que alguns del pesos pesants del partit s'estimen molt més anar a la llsita autonòmica que en llocs de més relleu a altres bandes. És el cas de d'Antoni Pastor, el qual, segons es comenta, prefereix un bon lloc dins la Cambra abans que ser número u al Consell. Per què serà? No veuen segur el lideratge de Bauzá? Veuen cap daltabaix inesperat durant els pròxims mesos?

Empipats amb Cosme Bonet
El s dirigents d'Esquerra Republicana estan molt enfadats amb el conseller insular de Presidència, Cosme Bonet (PSOE). Resulta que han demanat al Consell poder emprar el Centre Sociocultural de Manacor per fer-hi una assemblea. Però subordinats de Bonet els han dit que no, perquè "fa falta un NIF i només poden accedir-hi entitats sense ànims de lucre, no partits". ERC ha contestat que els ofèn que els parlin d'"ànim de lucre" i recorden que el PSOE emprà recentment el Conservatori per a l'acte de Pepiño Blanco.

Els comptes públics
Tornen a arribar rumors del passeig de Sagrera que indiquen que els comptes de la Comunitat Autònoma estan molt malament i que aviat hauran de fer guixet per poder pagar les nòmines dels funcionaris. Mentrestant, el pessimisme ofega el teixit econòmic.

La degradació del Lluís Sitjar
Vist des de l'exterior, l'antic estadi Lluís Sitjar presenta una imatge de cada cop més patètica. S'hi veuen pintades d'okupes i en van desapareixent els antics seients. Sembla que ningú no es preocupa per la deplorable imatge que dóna de Ciutat. El problema va a més cada dia que passa, sense que es produeixi cap reacció oficial. Aviat serà una vergonya total i absoluta per a Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Ho tenc ben clar, fa mes de 13 anys
L'equip de govern de Cort no ha fet ni mitja passa per fer que el Lluis Sitjar deixi de ser un niu de rates. Només es mouran quan puguin especular amb el vell estadi.
Valoració:16menosmas
Per Veïnat del Lluís Sitjar, fa mes de 13 anys
Lluís Sitjar, edifici Flex, canòdrom... què fa l'equip de govern de la Sra. Calvo? Xerrar, proposar, plantejar, programar, projectar, somniar, aspirar i inspirar. Els veïnats, mentres tant, menjam merda.
Valoració:29menosmas
Per Endavant Esquerra, fa mes de 13 anys
El PSOE, vaja partit democrata i socialista... Es pensen que les institucions son de la seva propietat?
Valoració:38menosmas
Per Xisco Mas, fa mes de 13 anys
En Matas ja fa més de 3 anys que no hi és. Us aneu adonat ?
Valoració:1menosmas
Per AV ES FORTI, fa mes de 13 anys
Darrere del Lluis Sitjar també és un niu de rates, de brutícia i porqueria. És el nou abocador del Parc de Sa Riera.
Valoració:33menosmas
Per AV ES FORTI, fa mes de 13 anys
El Lluís Sitjar és ara la vergonya de Palma i de la barriada del Fortí. http://www.avesforti.net/
Valoració:32menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente