nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

Atur a Balears: terrible 22,41 %

L'Arxipèlag ha travessat un hivern terrible, amb crisi econòmica, molt de caos polític i més escàndols judicials

Cal confiar que aquesta temporada turística sigui almanco acceptable i que es produeixi una notable reactivació econòmica, perquè les dades de l'EPA referides al primer trimestre de l'any a les Balears són esfereïdores: 127.400 aturats, un 22,41% de la població activa. Els ciutadans saben perfectament que l'hivern passat va ser terrible: caiguda de l'activitat econòmica, crisis polítiques i escàndols judicials. Però ara toca la freda anàlisi dels nombres: quasi un de cada quatre illencs no tenien feina en acabar el mes de març.

Lògicament, l'arribada de les estacions càlides és un camí cap a l'esperança i s'ha d'esperar que, amb l'abaratiment dels paquets turístics i l'increment de l'activitat, nombrosos ciutadans puguin trobar feina o ja l'hagin trobada al llarg d'aquest abril. Això no obstant, el patiment d'un hivern negre en tots els aspectes quedarà gravat durant molt de temps dins la consciència col·lectiva. L'Arxipèlag està passant una prova molt dura. Hem de confiar, com a poble fort que som, que ens recuperarem.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Porqué me paro y porqué...., fa mes de 13 anys
El Parado aviat esdevindrà himne nacional espanyol.
Valoració:2menosmas
Per neteja còsmica, fa mes de 13 anys
Sí, jo crec que sobra gent. Propòs que comencem a eliminar vells i coixos, marietes i comunistes. I i si convé hi afegim qualque xuetó i feim net de gitanos.
Valoració:2menosmas
Per TB, fa mes de 13 anys
Està clar que el PP i PSOE tenien raó. a Balears fa falta gent, jo personalment pens que necessitem 100.000 immigrants més, si tenen qualque problema o deficiència amb la que no puguin fer feina i si demanar ajudes millor.


Els del PP i PSOE som així, solidaris amb la resta insolidaris amb els nostres.
Valoració:13menosmas
Per Mateu, fa mes de 13 anys
I molta, que en sobra.
Valoració:13menosmas
Per Demògraf, fa mes de 13 anys
A Balears, sobra gent.
Valoració:13menosmas
Per Joan de Balàfia, fa mes de 13 anys
Som ses putes que esperam que vénguin clients; aquest és es nostre drama, que tenim o prostitució (és a dir, turisme) o fam
Valoració:10menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente