algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
16°

No vagi per dit

"Bona acollida dins el PSM"
Dins Esquerra Republicana estan "agradablement sorpresos" per la bona acollida que ha tingut en el PSM el document que els han presentat amb vista a possibles estratègies unitàries. Com se sap, l'Esquerra de Joan Lladó es troba ara en una posició d'inferioritat, ja que renuncià a tots els càrrecs públics en protesta per la corrupció.

Madrid i les querelles
Dins el PP es comenta que l'advertència feta per José Ramón Bauzá que presentarà querelles si els seus militants són maltractats per jutges, fiscals i policies, ve de Madrid, des de la direcció estatal, que darrerament s'està mostrant més combativa, com ho demostra en el cas de José Bono.

Els exconsellers, un bloc
Joan Flaquer, Francec Fiol, Mabel Cabrer i Aina Castillo, tots ells exconsellers del Govern Matas, han fet pinya dins el PP en defensa de Josep Juan Cardona. També han mostrat el seu disgust per la suspensió de militància de Joan Martorell, fins fa uns dies cap de premsa i imputat en el cas Palma Arena. Martorell, ja fora del PP, n'ha sentit l'alè i el suport. L'antic gabinet torna a estar estructurat, a l'ombra, però amb molt de pes dins la direcció.

Una visió "enlluernadora"
El diari El País publicà ahir a les planes d'opinió un article de l'escriptor Basilio Baltasar, que ara dirigeix la Fundació Santillana. Segons Baltasar, l'advocat Joan Buades convidà un vespre a sopar a ca seva el matrimoni Matas. Fou la "visió enlluernadora" dels armaris i del vestidor allò que empengué l'expresident a no ser menys que el seu advocat. A partir d'aquest moment, segons Baltasar, s'inicià l'aventura del casal de can Sales Menor situat, per cert, en el mateix carrer.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Andreu, fa mes de 14 anys
ja era hora que algú es movés en el sentit de la unitat d'acció del nacionalisme progressita. A vuere com acabarà això; si pesa més el projecte que les sigles...

De coalicions l'electroat n'està fart, una federació de partits amb un objectiu de coordinar-se a tots els Països Catalans (incloent Menorca, Eivissa, Formentera i el País Valencià!) seria l'ideal. El mallorquinisme no té futur sinó lluita per l'emancipació de tota la nació, la resta és regionalisme.
Valoració:1menosmas
Per Refotre, quina gent!, fa mes de 14 anys
Comença a quedar clar que la "nova" UM és justifet la "vella": a pactar amb qui més els convengui. Ideals, projectes polítics, amor a Mallorca, fora!, fora! No són més que noses. És com deia aquell: "jo sempre he tingut les mateixes idees polítiques: anar amb aquell qui guanya!"
Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente