algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
14°

No vagi per dit

Unes oportunitats perdudes
Òscar Pujol ens envia un correu en el qual suggereix que Primo, guarda jurat dels jutjats, hauria de fer un ús millor de la seva popularitat mediàtica: "En lloc de lluir tants de pins i el clauer del Betis, podria reivindicar el sector de la seguretat privada, perquè el conveni està bloquejat fa més d'un any".

Bono i les propietats a Mallorca
No hi ha constància que José Bono tingui propietats a Mallorca. El diari La gaceta ha descobert que el president del Congrés té propietats immobles distribuïdes per la geografia espanyola, algunes de gran valor. Fins fa uns anys, Bono tenia per costum estiuejar a l'hotel Formentor. Era freqüent que visitàs les seves amistat a la Costa dels Pins.

Jaume Font no xerra
El dirigent del PP Jaume Font no vol parlar del cas Pla Territorial, del qual està imputat des de fa més d'un any. Aquesta circumstància li ha impedit presentar-se al congrés del PP. Resulta estrany que, sent el polític pobler una persona loquaç i d'expressions directes, quedi mut quan ha de parlar d'un tema del qual es declara totalment innocent.

Matas, Munar i el Pla Territorial
L'agència Europa Press informà ahir que fonts jurídiques (se suposa que pròximes a Miquel Nadal) explicaren que, en la legislatura passada, Munar i Matas "menjaven cada quinze dies plegats, insinuant d'aquesta manera que en aquestes trobades poguessin abordar-se qüestions relacionades amb el Pla Territorial, en la redacció del qual varen poder cometre's delictes de tràfic d'influències, informació privilegiada i prevaricació".

Continuen els indigents
Els bancs i la zona enjardinada de passeig Mallorca, a l'altura de l'hotel Saratoga, continua sent un autèntic nucli d'indigents.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per tomeu, fa mes de 14 anys
Jaume Font és aquest que dóna lliçons de política i honestitat a la gent del pacte, a les sessions del Consell?
Valoració:3menosmas
Per Toni, fa mes de 14 anys
Aquest Jaume Font no deu ser el mateix que tot i essent Mallorquí "pura sang" es va posar al costat dels sin complejos?
Valoració:6menosmas
Per Alien, fa mes de 14 anys
jaume Font és un individu tan curt que és capaç d'opinar fins i tot de teatre (i això que no se li ha vist mai) sense avergonyir-se davant els qui hi entenen. Quina ganes que tenc que el treguin d'enmig!
Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente