nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

Això no ha acabat

Fins on arribaran les investigacions sobre l'expresident Jaume Matas? A més de totes les sospites que s'han anat fent públiques a mesura que es coneixien els detalls del cas Palma Arena, en sorgeixen de noves. No n'hi ha prou amb l'embolic del pis de Madrid, un nivell de vida que costa d'encaixar amb el sou d'un president, la sospitosa compra i reforma del palauet, els doblers en negre que ha reconegut que tenia o els despropòsits en la construcció del velòdrom.

Ara, a més, hi ha un xalet venut a un directiu de Barceló molt per sobre del valor del mercat i la Guàrdia Civil indaga sobre la feina que Matas tenia als Estats Units. Fins i tot, potser, podria acabar esquitxant el Govern d'Aznar. Ah, també hi ha la fiança: tres milions que ha aconseguit amb un crèdit d'un banc amic, amb unes garanties que no se sap quines són i l'ajuda de misterioses "terceres persones".

Cada vegada més, tot allò que envolta l'expresident és tèrbol. Sospitós. Ni l'actuació davant les càmeres d'IB3, segur d'ell mateix, lamentant-se per haver perdut la feina, fent llàstima, el salva de la sospita. La quantitat de coses que manquen per explicar és massa gran. La quantitat de doblers que representa tot plegat també és massa gran. Un quart de milió d'una banda, un milió i mig per l'altra... i les desenes de milions del Palma Arena. Tot plegat s'escapa massa dels doblers de què poden disposar la gran majoria de ciutadans durant tota la seva vida. I allò que és més trist de tot és que sembla que no ha acabat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Toni, fa mes de 14 anys
Això, això, que gratin al grup traïdor i col·laboracionista Barceló.
Valoració:2menosmas
Per Tunis, fa mes de 14 anys
Que gratin per devers el Grup Barceló i veurem què surt.
Valoració:9menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente