algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
15°

No vagi per dit

Tagomago i Matthias Kuhn
N'hi ha que diuen que el sensacional reportatge que la revista Hola! ha publicat sobre Matthias Kuhn, l'illa de Tagomago i la increïble casa que la corona està relacionat amb la promoció d'aquest illot, que es lloga a preus astronòmics. Tanmateix, allò cert i segur és que Matthias ja ha passat a formar part de la jet-set espanyola i qualsevol dia el faran aparèixer per Tómbola o per algun programa similar.

Matas, l'OCB i Alemany
No hi ha constància que Jaume Matas s'hagi donat de baixa o hagi deixat de pagar les quotes de l'Obra Cultural Balear. Si de l'expresident hi ha coses difícils d'entendre, ho és també -i molt- que fes del periodista ultraconservador AntonioAlemany el seu personal trainning ideològic per reinterpretar públicament la història i la llengua de les Balears.

Rafel Duran viu Pasqua amb passió
L'exregidor del PP Palma Rafel Duran viu amb molta intensitat la Setmana Santa. Tant és així, que sortí gairebé cada dia de penitent pels carrers de Palma, en formar part de la Reial Venerable Confraria de Santiago, fundada el 1944. I més encara, aquests dies se'n va cap a la Península per fer el camí de Santiago.

Rebotada forana pel secessionisme
La dreta forana mostra les ungles a José Ramón Bauzá pel seu delgadisme gens dissimulat. Un referent important d'aquest corrent, Miquel Segura, escrivia ahir a Ultima Hora sobre els "desvaris lingüístics" del nou líder del PP i avisava: "Reiter la crida a un aixecament dels barons regionals per impedir un PP espanyolista i gonella, que alguns mai no votaríem ni amb pinces de metacrilat al nas".

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan de Balàfia, fa mes de 14 anys
Una rectificació: ses excursions referides en es comentari anterior no les organitza el GEN sinó s'Institut d'Estudis Eivissencs
Valoració:1menosmas
Per Joan de Balàfia, fa mes de 14 anys
Jo he posat peu a Tagomago amb motiu d'una excursió de ses que periòdicament organitza el GEN i he vist com sa mansió que hi ha construïda, a més, té una piscina i està envoltada de gespa, mentre es far de s'illa està en estat de semiruna. Així es fan -i es desfan- ses coses en es nostre país
Valoració:0menosmas
Per Norma Duval, fa mes de 14 anys
Amb "La Paca" a la carretera de Sóller el Matias és el rei.
Valoració:0menosmas
Per Isa, fa mes de 14 anys
En Segura podria contar-nos de què anava tot allò de les bosses plenes de doblers que circulaven per Moncloa quan hi havia en Melià (el llest, no el ximplet d'ara) i en Cinto Planas. Ho sabem d'ell, però mai no hi ha aprofundit. Ja va essent hora...
Valoració:1menosmas
Per Records del Meliá, fa mes de 14 anys
En Mirando veu com perd la cadira, Escriu en castellá, i dona lliçons politiques. Quina cátedra que desenvolupa !!
Valoració:1menosmas
Per Marti, fa mes de 14 anys
En Matias Kun Va destrossar una hectàrea d'ANEI a la punta de Manresa ANEI nº 25, va ser denunciat l'hi haguës caigut una sanció de un parell de cents de mils d'euros si se l'hi haguës aplicat la llei que tocava(Monts). per a evitar-ho l'ajuntament d'alcudia l'hi aplicà una sanció de 6000 euros que ràpidament va pagar! aixi per el principi de non bis in idem no sel podia sancionar. Per cert l'hectàrea arrassada de les 25 que composen l'Anei, suposa un 4% d'aquesta!! i segueix sense restaurar!!!
Valoració:2menosmas
Per Guillem, fa mes de 14 anys
Ai, Mirando, que els has engreixat i ara te menjaran a tu i tot.
Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente