cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 26°
27°

No vagi per dit

Nou videojoc sobre corrupció
Tècnics de Manacor estan fent un nou videojoc centrat en la corrupció a Mallorca. No se'n coneixen els detalls, però se sap que el guanyador serà el jugador que sigui capaç de fer més doblers. És possible que sigui un gran èxit si el comercialitzen.

La web de Joan Laporta
En ambients nacionalistes es diu que la web que ha posat en marxa l'encara president del Barça, Joan Laporta, és essencialment per saber què pensen les persones que es connecten a aquest servei. Conforme a l'estudi d'aquesta interacció es comenta que Laporta articularà la seva estratègia política. El publicista Lluís Bassat és el que li dissenya l'estratègia feta de baix a d'alt. Allò segur és que les relacions entre Laporta i CiU per un costat i amb ERC per l'altre són cada cop més fredes.

Bromes sobre els carrers
Alguns polítics d'esquerres fan bromes en el sentit que les Balears del futur ho tindran molt difícil si volen dedicar carrers als seus primers presidents autonòmics, ja que "Gabriel Cañellas va dimitir per l'escàndol del túnel de Sóller i ara Jaume Matas té un problema judicial de grans dimensions". L'esquerra viu moments d'eufòria pel desastre de la corrupció.

Més comentaris sobre UPyD
Els membres d'UPyD a Mallorca són cada cop més actius. Es mouen en àmbits universitaris i en diferents organitzacions socials. Ja hi ha una certa preocupació en el PP pel seu ascens, perquè podrien llevar vots de la dreta amb el discurs anticorrupció i anticatalà. Es diu que el gran beneficiari electoral d'un ascens d'UPyD en les pròximes eleccions seria el PSOE. Naturalment, són càbales, però allò cert és que es mouen.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan de Balàfia, fa mes de 12 anys
Si es guanyador des videojoc és qui fa més sous, això vol dir que guanya es més corrupte, és a dir, que hi subjeu una admiració per sa corrupció. Perquè no fan un joc en què guanyi es qui investiga, descobreix, denuncia i encalça més eficaçment sa corrupció?
Valoració:2menosmas
Per torracollons 3, fa mes de 12 anys
una pagina no compagina
Valoració:1menosmas
Per torracollons 2, fa mes de 12 anys
www
web
webpage
a web site

la xarxa
la teranyina
la pagina web
un lloc web
Valoració:0menosmas
Per Cuec, fa mes de 12 anys
Mmm… No n'estic tan segur, Nito, no n'estic tan segur. Però bé, com que tu si que hi estàs, no discutiré. Darrerament m'avorreix molt discutir amb els que estan em possessió de la veritat, i amb els que se veuen obligats a fingir una continua indignació, i amb els que consideren que ningú esta mai a la seva altura, ni tan sols el diari que es veuen obligats a llegir i que van revisant regularment, a pesar del seu baix nivell. Ah, gracies per recordar-me la expressió “bàmbol figa”. Feia anys que no la sentia. En canvi, això de “capdefava” ja es mes comú.
Valoració:16menosmas
Per Nito, fa mes de 12 anys
Cuec, només un capdefava confondria xarxa amb web. Web, com sap tothom, llevat de tu, és un nom masculí que només un calc infecte del castellà ha convertit en femení. No em donis, lliçons, bàmbol figa. De tota manera, tenint en compte la qualitat dels articulistes del diari i els seus correctors, no m'estranya la barra lliure que hi impera.
Valoració:1menosmas
Per Cuec, fa mes de 12 anys
Nito, per que volem correctors si ja te tenim a tu? Saps que vol dir web? Saps quin gènere te la paraula "xarxa"?
Valoració:1menosmas
Per Nito, fa mes de 12 anys
La web? No deu ser el web? És que no hi ha correctors de guàrdia en el diari?
Valoració:-8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente