nubes dispersas
  • Màx: 12.06°
  • Mín: 7.77°
12°

No vagi per dit

Creixement vertiginós
Si divendres capvespre la plana web creada pel guàrdia civil Joan MiquelPerpinyà en suport del jutge Castro i dels fiscals Anticorrupció Horrach i Carrau tenia 69 amics, ahir migdia ja n'hi havia un total de 261. És a dir, un creixement vertiginós.

Matas i Castro, molt meneados
La web Menéame, de Ricardo Galli i Benjamí Villoslada, a més de ser una de les més vistes a l'Estat, és un magnífic referent per conèixer l'interès informatiu de la societat . Fins divendres, Jaume Matas hi figurava amb una etiqueta pròpia, el que significa un "top" d'audiències. L'acte del jutge Castro també era al rànquing, molt comentat per l'estil popular o "castizo" , a dir d'alguns.

Parlament: activitat nul·la
La pròxima setmana serà pràcticament de vacances en el Parlament balear. Tots els grups s'han posat d'acord: no hi haura ni ple ni cap comissió. A més, la reunió de la Mesa s'ha fet la setmana que avui acaba, abans de festes, naturalment. Així, la que entram demà els diputats podran estar amb els seus fills, que no tenen escola, o dedicar-se a allò que vulguin. Activitat: sota zero.

El retorn a Cort
Allà on s'espera un retorn calent després d'haver paït les panades és a Cort. Els rodriguistes volen estrènyer els perns a l'actual equip de govern. Estan convençuts que la màxima força a Palma és el factor que decidirà les autonòmiques de l'any que ve.

Què digué Rajoy a Bauzá?
Dins el PP es demanen de què degueren parlar Rajoy i Bauzá durant el viatge a l'Argentina. Abans de partir, "Bauzá havia promès renovació, però després presentà una nova direcció del partit que indica el contrari".

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Antípolis, fa mes de 14 anys
Ja m'agradaria que l'activitat del Parlament al llarg de l'any sigués per sempre igual a zero, perque com deia el valencià Joan Fuster no hi ha llei que no ens foti.
El millor que podrien fer els polítics seria partir cap a l'Antàrdida a fer glaçons per a l'estiu canicular que ens espera. El problema és que a més de fotre a la ciutadania , cobren i molt més que un salari minim que ni es mereixen.
Valoració:12menosmas
Per Pere Mateu, fa mes de 14 anys
Li digué: "Querido José Ramón, mi propia experiencia política avala la idea, para algunos creencia, de que conviene tener el enemigo cerca si quieres ejercer un liderazgo duradero y sin problemas internos.Qué suficientes tenemos con los de nuestros adversarios políticos."
Valoració:1menosmas
Per Bellver, fa mes de 14 anys
Què guapo! Els diputats podran estar amb els seus fills, mentre que els treballadors hauran de demanar vacacions, pagar escoletes o cercar familiars que els guardin els fills.
Valoració:13menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente