nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 16°
18°

Coordinació de la seguretat

El delegat del Govern ha admès errades de coordinació en la detenció de l'assassí del Camp Redó. Cal aportar-hi solucions

El delegat del Govern, Ramon Socias, va reconèixer ahir una certa falta de coordinació entre els distints cossos de seguretat. Es referia al cas de l'assassí del Camp Redó, quan primer fou detectat per la Guàrdia Civil, que el deixà anar perquè aquest cos encara no havia rebut l'avís de que se'l cercava. El cas de José Juan Puchal ha de ser motiu de reflexió sobre com ha de ser el model de seguretat més eficaç. Sembla evident que el bon funcionament no va relacionat directament amb la suma de més i més efectius, sinó que tots ells estiguin perfectament coordinats.

Sobre seguretat, hi tenen competències la Delegació del Govern amb la Guàrdia Civil i la Policia Nacional, les distintes policies locals i els serveis d'emergència, que depenen del Govern balear, i els bombers adscrits als consells insulars. Cal cercar la manera d'aconseguir un funcionament molt més cohesionat. Com que Balears no té Policia Autonòmica, s'ha d'aconseguir que els diferents serveis de seguretat hi funcionin de manera ràpida, eficaç i en una mateixa direcció.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.