algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

No vagi per dit

Reis amb retard a Inca
A Inca ha causat sorpresa que l'Adoració dels Reis s'interpreti enguany amb retard. En comptes de representar-se ahir, que era el més lògic, o fins i tot abans, es durà a terme passat demà, dissabte, a l'església de Santa Maria la Major. Hi ha gent que no comprèn com es pot retardar d'aquesta manera un esdeveniment tan esperat. Fa dos anys, en la primera edició, amb un repartiment de papers immillorable, tingué un gran èxit de públic i molt bones crítiques.

Entesa i Esquerra
Dins Entesa per Mallorca no ha caigut gaire bé la decisió d'Esquerra Republicana d'abandonar els càrrecs executius del Pacte. Entesa hauria preferit que s'hi mantinguessin. Fins i tot alguns del seus càrrecs de la Conselleria d'Interior haurien rebut ofertes de continuar per part dels altres partits que integren la coalició, com el PSOE.

El PP balear i la crisi econòmica
Tot i assumir les responsabilitats que hagi d'assumir a causa de la corrupció, els missatges del PP balear durant els pròxims mesos se centraran en la crisi econòmica i en els segments socials que mès malament ho passen, "començant pels treballadors i per les petites empreses". El seu discurs es farà cada cop més economicista, conscients com són que és per on més vots perden els socialistes.

El carrer Balanguera
El carrer Balanguera és un dels més transitats de Palma i, després de l'any que gaire bé ha estat en obres, ha quedat d'allò més vistós. Tanmateix, els hàbits continuen sent els mateixos d'abans: cotxes aparcats en doble fila, que redueixen els carrils de tres a un, i cap policia local interessat a posar-hi un mínim d'ordre. Per què?

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Anonim, fa mes de 14 anys
Un repartiment inmillorable? Amb un Sant Josep interpretat per en Pere Rotger amb una granera al cul? Amb els reis llegint els seus papers a un paper que duien a la capsa?...
No vos negare que els reis de fa dos anys varen ser un èxit, però tan com inmillorable...
Valoració:1menosmas
Per Kalodian, fa mes de 14 anys
El PP no està per donar receptes perquè com el PSOE forma part del món que ens ha situat en la crisi capitalista, i que tampoc sap resoldre com es manifesta en el cas velencià on governen, la comunitat on més desocupació s'ha generat.
Valoració:3menosmas
Per mallorquí, fa mes de 14 anys
A la Conselleria d'Interior hi havia en Jaume Català, que crec que és d'Entesa, que era el més bo de llarg, però de molt; tots els d'ERC han partit i no ha passat res, no se'ls enyorarà gaire
Valoració:0menosmas
Per Balanguer, fa mes de 14 anys
Quan al carrer Balanguera: Perdonau la falta d'ortografia: horari. OK
Valoració:-1menosmas
Per Balanguer, fa mes de 14 anys
Quant al carrer Balanguera: l'embús el provoquen els que van a la farmàcia Trobat, la primera que adoptà a Palma l'orari de 24 hores 365 dies l'any.
Valoració:2menosmas
Per Codi de circulació, fa mes de 14 anys
Tenc una col·lecció de fotografies amb ciclistes per damunt les voravies dels peatons i AMB EL CARRIL BICI A LA VORA!
Un dia les trauré, però supòs que tothom ja ho ha vist en viu. No?
Valoració:9menosmas
Per A fregir espàrrecs, fa mes de 14 anys
Però els socialistes poden replicar que el PP torni el que se n´ha duit de les arques. Que apliquin la llei a palauets i d´altres. Economia? Quina? Per a ells omplir-se les butxaques?
Que es pensen que no tenim memòria i som beneits? Idò per desgràcia seva, NO.
Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente