muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 12°
16°

Vols transoceànics

La companyia Air Berlin ha llançat la idea de convertir l'aeroport de Palma en centre receptor i distribuïdor de vols transoceànics, especialment provinents de Sud-amèrica cap a Europa. Si aquest avantprojecte es fes realitat, Son Sant Joan faria una extraordinària passa endavant com a centre de primera categoria internacional. Ara que es parla tant de cogestió aeroportuària, donar suport a aquesta iniciativa, que posaria Palma al nivell de Madrid i de Barcelona, seria una excel·lent oportunitat d'unir les institucions illenques i la societat civil balear en un objectiu comú que podria tenir una notable transcendència per al futur de les comunicacions i del turisme.

Ens trobam en temps de crisi i d'incertesa. No sabem si la sortida de la depressió deixarà endarrerida l'estructura productiva de l'Arxipèlag. Per això és tan important fer costat a accions innovadores que aportin optimisme i afany inversor amb vista al futur. És ara que no es pot badar, sinó que és l'hora d'idear nous impulsos.•'

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Arruix, fa mes de 13 anys
Un altre que es vol aprofitar i fer-se un palauet. Que faci l´aeroport al Triange de les Bermudes!
Valoració:7menosmas
Per Fart d'aeroport d'AENA, fa mes de 13 anys
Què ens hem begut l'enteniment o què passa aquí? Què ningú té gens de seny? Ja sabem què el Midelmann és un .... però, per favor que no intenti posar-nos un miratge de pastanaga al davant i es pensi que serem ruquets que hi anirem al darrera.
Empresarialment és un nyap. De cap manera podem competir amb Barcelona o Madrid on les seves infraestructures hi estan adaptades i son més properes als grans canals de distribució. Si nosaltres els illencs ja hem hagut de patir històricament un sobre cost de desplaçament, què es pensen que a la resta del món els importarà un rave?
Si volem canviar el model turístic, desmassificant per optar per la qualitat, perquè tornen a proposar tractar a la gent com a bestiar... au! vinga carretades de gent que només estan de pas. Això si contaminen tot el que vulgueu i més sense deixar un trist cèntim. El cost de la contaminació sempre el pagam nosaltres.
Per cert, sabeu que les zones properes (Coll d'en Rabassa...) a l'aeroport són les contaminades acústicament de l'estat. I perquè ens amaguen les dades reals de contaminats a l'atmòsfera (benzens, metalls pesants...). Haurem d'assumir nosaltres les quotes de CO2, d'aquests que sols estan de pas?
A més, quin control i gestió tenim a les illes de la nostra porta al món? Ja està bé que AENA sigui la caixeta registradora de Balears a compta directe cap a Madrid.
Sabeu que us dic Air Berlin i companyia... arruix! Anau a filar estopa.....
Valoració:17menosmas
Per Del DM, fa mes de 13 anys
Deu ser això lo què volen es narcotraficants i ses màfies.
Valoració:5menosmas
Per Joan de Balàfia, fa mes de 13 anys
Totalment d'acord amb na Rosa. Sicília, per exemple, té dos aeroports i devers cinc vegades més població que Balears i no té tant de transport aeri, és monstruós s'aeroport de Palma, com ho pot ser es d'Eivissa si prosperen a Mallorca iniciatives com aquesta, dutes a terme per una companyia que, a través de sa llengua, no ha demostrat cap respecte per aquesta terra i sa seua gent. Quina necessitat tenim de vols interoceànics si som a sa part oriental de s'estat espanyol, sa contrària a s'Atlàntic. Hauríem de tenir més vols a Alger, a Sardenya, a Còrsega, a Sicília, a Malta... però sobretot més transport marítim, que no contamina tant s'atmosfera
Valoració:13menosmas
Per rosa, fa mes de 13 anys
Ja está be d.aprofitar.se de aquesta petita illa¡ El que faltava, vols transcontinentals. Per favor¡¡¡¡¡No volem mes vols a l.aeroport de Mallorca ni companyas alemanyes que especulin mes.Que fa aquest macro aeroport aquí?No veis que es desproporcionat? Es SOSTENIBLE l.idea de fer venir mes avions? El cel no esta prou contaminat?AIR BERLIN si necesites mes diners , organitza els vols a casa teva.
Valoració:13menosmas
Per Tono, fa mes de 13 anys
Uf! Més coes per passar els controls! I on faran la pista transoceànica, damunt Son Oms?
Valoració:12menosmas
Per Joan, fa mes de 13 anys
Açò està molt bé, però de Menorca no podem volar cap a Eivissa amb vol directe. Amés de cada cop ens putejen a l'hora de viatjar a la península
Valoració:15menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente