algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

La prudència d'EU

Aquesta formació ha optat per la moderació i per no posar contra les cordes el Pacte que governa les Balears

La reunió d'ahir del consell polític d'Esquerra Unida feia pensar, en un principi, que es podrien produir situacions que durien el Govern del Pacte a una situació límit, ja que la decisió d'aquesta formació podria afectar la conducta del conjunt del Bloc.

En el fons, no va ser així. EU reclama una "regeneració" dins UM i la dimissió de Maria Antònia Munar o, si no, partiran, però el fet és que tots els seus càrrecs continuen dins les administracions. I no fixaren cap tipus de data amb vista a hipotètiques dimissions. Aquesta actitud responsable tranquil·litza l'ambient quan fa més falta i dóna un marge de maniobra a tots els grups perquè es pugui mantenir la situació sense patiments afegits.

EU ha entès que les coses han de seguir el seu curs. Els problemes d'UM, els ha de resoldre aquest partit sense pressions externes, que l'única cosa que fan és donar sensació d'inestabilitat i, al cap i a la fi, beneficien el PP. EU amenaça, però no trenca. Allò més important és pensar en l'interès general i a potenciar l'acció de Govern.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Isquierda Undidaaaa, fa mes de 14 anys
Lo més lògic seria que partissin ells: si els d'UM són tan corruptes com diuen, què hi fan, governant amb ells? Ah, ja ho sé: a l'oposició hi ha poc que pellucar... al manco feis com els del PSM, tenir (per un pic) la boca tancada.

Al·lots: això farà un pet, i PSM i IU en seran els més mal parats per la seva manca de coherència. I si no, "tiempo al tiempo".
Valoració:3menosmas
Per Compte Rossi, fa mes de 14 anys
Ni interès general ni prudència, sino interès pels seus interessos: no perdre la cadira. EU amenaça, pero no trenca (dius), NI TRENCA NI TRENCARÀ, si rompen el Pacte, ells "a la calle" i això les fa pànic.
Valoració:2menosmas
Per forner després d'acabar la feina, fa mes de 14 anys
TOSTONARROS, els EU-IU! Prehistòrics. Antidiluvians.
Valoració:0menosmas
Per unitat de cures intensives, fa mes de 14 anys
EU-IU=Quin "toston"!. Ho va dir un d'ells mateixos.
Valoració:-2menosmas
Per Petra, fa mes de 14 anys
Sí, Utopia, però pensa que si el PP hagués continuat governant cap de les presumptes malifetes, robatoris, etc,. s'haguessin destapat. UM ha traït massa el poble, molts vàrem confiar en ells, i mirau com ho agraeixen. Segurament en Rosselló, com Joan Juan a Campos i molts altres van confiar en una gent que no mereix ni el nostre menyspreu ja.

Fan oi
Valoració:-2menosmas
Per Utopia, fa mes de 14 anys
Recordatori del 11 d'octubre de 2007-Miquel Rosselló (EU-Bloc) va justificar el seu rebuig a la comissió d'investigació sobre la corrupció d'UM indicant que el projecte del Bloc passa per que «la Dreta no governi». Un comentari més que suficient que demostra la comèdia que fa EU. Regirau la premsa .
Valoració:2menosmas
Per A. Adrover, fa mes de 14 anys
Quina vergonya! No sé perquè llegesc aquest diari encara. Si els d'UM i el PP són els que més marranades fan (percentualment almenys) per quina raó han de ser els altres els que han de marxar?
Durant anys i anys PP i UM han governat junts i mai no va sortir cap brutorada de les que PRESUMPTAMENT feien. I ara, que no tenen amb ells els de la mateixa corda surt la merda, I RESULTA QUE QUI HA D'ASSUMIR LES CONSEQÚÈNCIES són els que col·laborarien a destapar-la. Potser és el que interessa de bon de veres, tornar al poder absolut de PP + UM......
Ja està bé !!!! Periodisme real, i no súbdits dels que remenen la pasta.
Valoració:3menosmas
Per fart de demagogia, fa mes de 14 anys
Aquests partits no eran per representar als mallorquins ? jo diría que s´aprofitan i es dediquen nomès a prendre el pel, tanmateix i que importa aixo l´ùnic important es defensar l´us del català i per derrera llevar els dotbes, n´ideològia ni res, au voteu un altre pic, aixi continuarem essen s derrera monea d´espanya.
Valoració:0menosmas
Per Pau Arranz, fa mes de 14 anys
Diari de Balears ja fa temps que es dedica a defensar UM i els seus injusticalbles casos de corrupció? A que vé aquesta aferrissada defensa? Hi ha alguna cosa darrera? (preguntes mal intencionades...)
Valoració:6menosmas
Per Mico, fa mes de 14 anys
Els problemes d'UM, els ha de resoldre aquest partit ? Vaja, si, emperò els seus impurtats no poden estar a cap govern, ni tan sols a luna vocalia d'un assossiació filantrópica benefica - s'en durien els dobblers - Una editorial "molt compressiva" cap UM. Així no anam. ¡Els corruptes forza de la polítca, ja¡
Valoració:10menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente