cielo claro
  • Màx: 14.96°
  • Mín: 7.61°
13°

Madrid, contra l'històric Rodríguez

El PP estatal no pot consentir que Rodríguez mantingui el control d'una potent màquina de 5.000 militants

La direcció estatal del PP sembla decidida a posar fi al regnat a Palma de l'històric José María Rodríguez. Han cercat la fórmula que impedeixi a l'alacantí establert a Mallorca des de l'any 1972 mantenir el control de la potent organització palmesana, que en l'actualitat disposa de gairebé 5.000 membres i és, sense cap dubte, la més forta de totes les Balears, per sobre de la resta del PP i de tots els altres partits. Aquesta estructura és en molt bona part creació de Rodríguez, que fa un quart de segle que trepitja sense descans barriada rere barriada, plaça rere plaça i carrer rere carrer.

El gruix del PP-Palma s'ha sumat a la causa conservadora per la capacitat de convicció de l'alacantí i dels seus lloctinents. Son polítics molt particulars, pragmàtics, que treballen a peu d'obra, als locals, als bars, devora les voravies que s'han d'adobar i les zones enjardinades que s'han de netejar. És gent de batalla diària en una època en què la política es redueix a trepitjar moqueta i a conspirar. Madrid no vol Rodríguez. Els temps canvien.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per paco, fa mes de 14 anys
Aixó fa pudor.....que es retiri d'una vegada, aquest tipus no fa cas a Genova ni a ningu aixó no conve al partit.
Valoració:1menosmas
Per felanitxera, fa mes de 14 anys
Per cert, de què fa en Rodríguez? Que jo sapi de joier consorte i allunyat de la caixa que el feien estar de tot d'una...
Valoració:1menosmas
Per J, fa mes de 14 anys
El que ens faltava: l'elogi de'n Rodríguez. Pot ser l'editorialista del Diari ha oblidat allò de que "...hoy es lunes y estoy en mi despacho..."
Valoració:5menosmas
Per mon de locos, fa mes de 14 anys
Té molta gràcia Article que te creguis lo que diu en Pere Serra o lo que escriu el Mundo, si en Ramon Aguiló no se va presentar a les eleccions perquè en Grosske li fèia la vida impossible. Si en Ramón Aguiló se creu que en Serra el va derrocar és que ja ha arribat l'hora que en Colau Llaneras el dugui a fermar.
Valoració:3menosmas
Per Article, fa mes de 14 anys
Un gran article de veritat. Els periodistes d'aquest diari i del Ultima Hora haurieu de reflexionar seriosament

http://resumdepremsa.caib.es/dossier/ca/verpdf.html?news_id=32293154&sp_id=74593&file=000J85K2.pdf&sp_subject=Opinió Local&comp_id=9269&clip_id=974&thumb=powerclip

Valoració:-2menosmas
Per CIRER, fa mes de 14 anys
Hombre, Rodriguez es un cerdo, pero no es tan hijodeputa no?
Valoració:2menosmas
Per lescosescomson, fa mes de 14 anys
PP no serveix per res, això sí, té una xarxa de militants que ja li agradaria al PSOE. El PSOE no té un bon tracte amb la seva militància, a més que té moltes seus per tot però no fan la seva funció, només s'en reconden d'ells per les eleccions. El PP guanya tants vots perquè és una màquina molt bé engraixada, només una seu a Palma i funcionant perfectament. UM també té una bona militància, i els tracten molt bé. Del PSM no tenc referèncias, però diuen que no és molt bona.
Valoració:0menosmas
Per Los Rodríguez, fa mes de 14 anys
Un alicantí vol conquerir Ciutat?! Aquest si que n'ha fet d'embulls! No va mentir a cara alta davant comissió parlamentària (cas Andratx)? Uff! quin un!
Valoració:11menosmas
Per un palmesano, fa mes de 14 anys
No crec que el senyor rodriguez i la seva gent sigui, tan sol, el que descriu la noticia.
Si volem guanyar o al manco tenir l'oportunitat de tornar a governar a Cort, ara comença la carrera i sese cap dubte al cap no hi pot haver el senyor Rodriguez.
Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente