algo de nubes
  • Màx: 13.38°
  • Mín: 7.77°
13°

No vagi per dit

Increment de la mendicitat
Comença a fer-se molt preocupant el problema de la mendicitat a Ciutat. Dissabte passat, al voltant de les nou del matí, hi havia persones, en concret immigrants extracomunitaris, que demanaven almoina en cadascuna de les quatre portes del mercat de Santa Catalina. D'altres feien això mateix en les cantonades pròximes. L'espectacle d'una Palma plena de necessitats ja és, en aquests moments, força inquietant.

Voluntat d'acostament
Aquest cap de setmana s'ha demostrat una sincera voluntat d'acostament tant del president Antich com d'UM per recompondre la situació en el Consell. La negociació no serà gens senzilla i allò més important és que les regnes del retrobament han estat agafades per Antich. Tot apunta que aquesta setmana es parlarà amb absoluta franquesa i que s'intentarà refer ponts. No obstant això, queden més de set dies perquè s'arribi a un acord definitiu.

Els pressuposts de la Comunitat
S'ha de pensar que queda pendent tramitar i tirar endavant els pressuposts de la Comunitat Autònoma amb vista a l'any que ve, una aposta clau de reducció de la despesa pública en conjuntura de crisi. Sense un clima d'assossec i d'enteniment entre els partits del Pacte, serà molt difícil que prosperi la iniciativa més important del Parlament al llarg de l'any.

Absència d'UM en els premis Mallorca
Tanmateix, dissabte passat en el Principal es va comentar, i molt, que no hi havia cap membre d'UM, ni del Consell ni de fora del Consell. S'ha de pensar que aquests premis foren instituïts quan UM duia el govern de la institució i la presidenta era Maria Antònia Munar.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Anticapitalista, fa mes de 14 anys
La mendicitat té les seves arrels en la desigualtat social. La prostitució té les seves arrels en la desigualtat social. la deliqüència te les seves arrels en la desigualtat social. Totes les explotacions i opressions tenen les seves arrels en la desigualtat social.
Valoració:15menosmas
Per ciutadà, fa mes de 14 anys
El "jefe" et renyarà per no dir que la culpa de la mendicitat la té N´Aina Calvo.
Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente