algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 12.91°
15°

No vagi per dit

PP de Palma: molt complicat
No és gens clar qui podrà guanyar el procés d'elecció del PP de Palma. És segur que Francesc Fiol té el suport de Madrid, però la maquinària rodriguista és molt forta. S'ha de pensar que no és una elecció directa, sinó que cada un dels quinze districtes escull els seus representants de barriada, que poden canviar el vot. A més, el PP té més de 4.000 afiliats a Palma, la qual cosa fa incontrolable el resultat final.

Campanades d'entesa?
Membres de l'esquerra amb llocs de responsabilitat dins el Pacte asseguraven ahir que el procés de reentesa amb UM perquè torni al Consell "va per bon camí". La realitat és que no hi ha cap indici seriós que de moment ho confirmi, però s'estan llançant missatges tranquil·litzadors tant a la gent del PSIB com a la del Bloc per part dels seus caps perquè no hi hagi desànim.

Plataforma per la Llengua
Tomeu Martí, coordinador de l'OCB, participà ahir, al Centre Artesà de Gràcia (Barcelona), en la celebració del quinzè aniversari de la creació de la Plataforma per la Llengua. Martí hi tingué una llarga intervenció i envià als principatins una salutació dels seus companys illencs. Com se sap, la creació de la Plataforma a Catalunya va quasi en paral·lel a la de Joves de Mallorca per la Llengua.

Festa mallorquina a Barcelona
Per cert, que Martí tenia previst assistir, anit passada, a la festa mallorquina a la sala Luz de gas. El Projecte d'Efak hi parlà del disc (ja presentat fa mesos a Manacor) sobre les versions que han fet de les cançons de Guilem d'Efak . Ho feren acompanyats de Quico Pi de la Serra (amic personal del cantant i poeta nascut a Guinea), Biel Majoral, Delfí Mulet i Bartomeu Mestre.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Festero, fa mes de 14 anys
Festa Mallorquina a Barcelona- Na Conxa Forteza, que no hi era?
Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente