algo de nubes
  • Màx: 17.61°
  • Mín: 9.88°
13°

No vagi per dit

Consell: tensions llunyanes
Les tensions entre els socialistes i UM al Consell vénen de molt enrere. UM va demanar fa temps formar part de la Comissió Insular d'Urbanisme, però no obtingué una resposta positiva. La manca de feeling començà el mateix 2007 pocs mesos després de la constitució del Pacte.

La factura dels 12.000 euros
Dins UM hi ha la convicció que la còpia de la factura de 12.000 euros que acabà en mans de l'entorn mediàtic de l'extrema dreta i que serví per acusar Damià Nicolau, secretari general del partit, "va sortir del Consell". D'aquest document existeixen dues còpies. Una la té l'interessat, que féu l'informe de valoració de sòl relacionat amb el cas Son Oms. Aquesta persona està imputada. L'altra es trobava a la Conselleria del Territori, sota la custòdia de la socialista Maria Lluïsa Dubón. Poc després de la filtració mediàtica de la factura, el Consell va fer l'informe sobre els funcionaris capacitats per fer valoracions de sòl, que fou remès al jutjat i que "era una autèntica pedrada contra Nicolau". Ara els fiscals li demanen tres anys i dos mesos de presó.

"No hem filtrat res"
Per part seva, fonts del Consell molt pròximes a la presidenta Francina Armengol asseguraren ahir que des de la institució no s'havia produït cap "filtració" de factures que pogués perjudicar un aliat del Pacte, concretament UM. Destacaren que no sabien d'on provenien les filtracions i indicaren que "nosaltres forem els primers sorpresos".

El PP no se n'acaba d'avenir
Dins el PP continuaven ahir expectants pel cacau del Pacte. Demanaven prudència. "No ens podem anticipar a res perquè, si es tornassin a fer amics, faríem el ridícul".

 

 

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Black&Decker, fa mes de 14 anys
"No hem filtrat res"?... això vol dir qué el PSOE ho volia ocultar?.... o que ho han ocultat fins que els hi ha interessat?... és delicte ocultar o no denunciar un possible delicte?
Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente