cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.25°
10°

Retorn a la normalitat

Veig signes (ensems inquietants i de retorn a la normalitat) que l'estiu s'acaba: reportatges sobre el retorn a l'escola (enmig de la crisi i la grip), el vell recurs de la síndrome postvacacional (dels qui han tingut vacacions i tenen feina, és clar), propaganda de col·leccionables (una maqueta del Titanic, cursos de ball, els llibrets i la vaixella de Pocoyo...) i imatges d'estudiants preparant els exàmens de setembre a les biblioteques.

També veig (al canal Hogarutil) l'Avui cuines tu, un programa que s'hauria de diversificar. Ahir hi repetien el capítol on Eva Arguiñano es desplaça a la casa d'una al·lota de Valladolid per cuinar-l'hi un rellom amb mostassa i una copa de pomelo, però la idea milloraria si s'ampliàs a un programa on algun professional vingués a casa nostra per donar-nos una mà per a la rentrée.

Jo em demano el cardiòleg Valentí Fuster perquè m'aconselli com evitar l'estrès, i Alex Ferguson, per exemple, perquè m'expliqui com fugir de la normalitat. Una cosa semblant ha fet Ana Rosa Quintana, que dilluns retorna amb el fitxatge de Federico Jiménez Losantos com a col·laborador del seu matinal. Un altre senyal de normalitat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.