muy nuboso
  • Màx: 11.48°
  • Mín: 7.77°
11°

No vagi per dit

Doblatge de pel·lícules a les Balears
Una agència de notícies ens ha fet arribar un teletip amb un reportatge sobre el doblatge de pel·lícules a les diferents llengües que es parlen a les comunitats autònomes de l'Estat espanyol. El reportatge mostrava l'opinió de representants bascos, catalans, valencians, gallecs i, fins i tot, dels asturians! Però ni una paraula de les Balears, com si aquí no tenguéssim llengua pròpia. Hauria estat bé sentir-hi l'opinió de la Conselleria de Bàrbara Galmés.

Aniversari d'Armengol
La presidenta del Consell de Mallorca, Francina Armengol, ha fet aquesta setmana 38 anys i des del seu facebook (en el qual, per cert, té més de 700 amics) ha rebut una allau de felicitacions. Armengol, tan educada com és, els ha agraït els molts d'anys dient que "amb amics al face com vosaltres és menys dur".

Estupor en el PP amb Matas
El fet que les passes de la Justícia se situïn de cada cop més a prop de Jaume Matas en el cas Palma Arena té bocabadat el PP balear. La consigna que surt de la seu central del partit al carrer del Palau Reial és : "No passarà res, com no passà amb els casos Bitel i Formentera legislatures enrere". Així i tot, la processó va per dedins. També la direcció estatal n'està de cada cop més preocupada. Ara comença a tenir sentit la decisió de Rajoy d'enviar Rosa Estaràs a Brussel·les com a eurodiputada. S'acosten dies que podrien ser d'autèntic terratrèmol polític.

Baixa el nivell de vigilància
A poc a poc, va davallant la imatge de presència policial pertot arreu. Continua la vigilància, però de manera més discreta i sense els desplegaments de dies enrere. En qualsevol cas, totes les pistes es comproven una per una.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan de Balàfia, fa mes de 14 anys
Es de Balears no sabria dir si és un oblit per inèrcia o interessat perquè ara mateix s'hi està produint un canvi social i sa gent comença a percebre s'estat d'una manera més hostil, a sa manera des principat de Catalunya. Recordau què deia en Gandhi quan afirmava que primer t'ignoren, després se'n riuen, llavò et reprimeixen i finalment guanyes? Se'n fan un poc es ornis, sí
Valoració:0menosmas
Per ligus, fa mes de 14 anys
Els de Balerars sí que tenim llengua pròpia; el català, amb la seva riquesa dialectal.
Valoració:1menosmas
Per Toni D., fa mes de 14 anys
Però...encara hi ha Teletips ??
Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente