cielo claro
  • Màx: 20.67°
  • Mín: 13.08°
21°

No vagi per dit

Rafel Duran i la llengua
El portaveu del PP a Cort, Rafel Duran, va ser fotografiat al despatx després del seu pas pel calabós i pel jutjat pel cas Palma Arena. Allò més curiós és que damunt la seva taula hi havia una tassa del Cafè per la Llengua, la campanya que ha tret endavant l'Obra Cultural Balear.

Calvo deixà les illes gregues
Els atemptats d'ETA han trabucat les vacances de nombrosos càrrecs institucionals i dels seus equips. La batlessa Aina Calvo tornà aptressuradament de les illes gregues, on feia un viatge dfe plaer. Un altra que es va reincorporar conseller de Presidència, el menorquí Berto Moragues. Seran molt poquets els que perllonguin el seu període de descans.

Doble focus noticiós
Com se sap, dissabte, i fins ben entrada la matinada, hi va haver molta moguda als jutjats de l'avinguda Alemanya a causa del cas Palma Arena. El que ningú no podia sospitar és que a escassos 150 metres hi havia una bomba activada per ETA als banys del bar Nica, que esclatà a les dotze del migdia de diumenge. Mai en els darrers temps dues notícies de tanta transcendència i sense cap relació entre aquestes no s'havien trobat tan a prop l'una de l'altra.

Calor a l'Auditòrium
Tot i que estam en temps de crisi, sembla que a l'Auditòrium fan l'agost amb l'espectacle "Hoy no me puedo levantar" que cada dia omple la sala magna fins al capdemunt.Amb els doblers que guanyin, el que poden fer és posar un poc d'aire condicionat al galliner del teatre. Els espectadors que veuen l'espectacle des d'allí no donen l'abast a ventar-se amb qualsevol tros de paper durant tres hores.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.