algo de nubes
  • Màx: 13.6°
  • Mín: 7.77°
13°

No vagi per dit

Francesc Ribera, per Palma
Darrerament, el cantant berguedà Francesc Ribera Titot (anomenat per alguns mitjans el Pavo) es passeja per Palma. I és que en Titot treballa intensament en un projecte teatral per a aquest hivern a Ciutat. El fil de l'espectacle serà la conquesta de l'Illa per part de les hosts de Jaume I i inclourà animals vius i tot.

El Palma Arena, al Telediario
El Telediario de les tres de l'horabaixa de la primera cadena es va fer un ampli ressò del cas Palma Arena. Per donar importància als fets, mostraren, amb prou ironia, el famós ascensor que dóna a una esplanada del que havia de ser una pista d'atletisme que no s'arribà a construir mai. Aquesta notícia fou publicada fa mesos per dB. L'Informatiu migdia de TV3 es va recrear amb Jaume Matas fent voltes en bicicleta pel velòdrom.

Mendicitat de tabac
Els augments constants del preu del tabac han generat una nova forma de mendicitat, molt present a Palma: de cada pic hi ha més gent que demana cigarretes a desconeguts pel carrer, pels parcs i pels bars. I persones que no havien negat mai una cigarreta ara ho han de fer perquè, sovint, quan veuen que en conviden un, se n'hi acosten de cop dos o tres més. Això passa per haver encarit en època de crisi un producte que crea addicció i que abans era relativament barat.

Sortida legal per a Son Espases
El Consolat de la Mar manté en el secret el disseny legal exacte pel qual aconseguirà que el macrohospital de Son Espases quedi definitivament legalitzat. No volen ni l'errada més petita que pugui desdibuixar aquesta acció legislativa, que suposarà que quedi sense efecte l'ordre del Suprem de paralitzar el procediment de la construcció de la infraestructura.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Xavier, fa mes de 14 anys
No importa que dissenyn res en secret. Es clar que les estragies duites pel Govern han fracasat; lo que han de fer es cumplir la Sentencia del Tribunal Suprem per donar exemple als ciutadans. Fer decrets per incumplir sentencies serà un nou fracàs imposible d'asumir, per ser una mida no democràtica. L'informe AUKEN recientment aprobat a Brusseles critica fortament aquest tipus d'actuacions per part de les administracions publiques, tan per part dels governs com per part de les autoritats judicials
Valoració:7menosmas
Per Edu, fa mes de 14 anys
Si el Govern es capaç de treure un decret llei per legalitzar Son Espases, lo que ha de fer es incloure una clausla de amnistia urbanistica per tot-hom, en cas contrari, seran tildats de distador per sempre. O tots o nigú
Valoració:4menosmas
Per ull clínic, fa mes de 14 anys
UM no ha enganat ningú en el tema Son Espases.
UM no apareix aguantant pancartes a les fotos de fa anys que reclamaven el NO a Son Espases i enganaven la gent de la Real.
Valoració:-3menosmas
Per Vergonya aliena, fa mes de 14 anys
La desvergonya de la mentida electoral no és res amb la maniobra escandalosa que ara tramen amb la complicitat del BLOC i UM. Li diuen Democràcia i no ho és!
Que m'esperin devers les urnes! No votaré mai un mentider ni un maniobrer!
Valoració:7menosmas
Per Àtila, fa mes de 14 anys
De moliner canviaràs, però de lladre no te n'escaparàs. Jo, el Govern, he fet una il·legalitat, idò canvii la llei a la meva conveniència.
Son Espases, Façana marítima, etc.
Valoració:10menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente