nubes dispersas
  • Màx: 15.38°
  • Mín: 6.85°

Focs d'artifici a classe

En una gran demostració de les seves capacitats de populisme, el Govern de Rodríguez Zapatero anuncià que tots els estudiants de 5è de Primària i 2n de Secundària començarien el pròxim curs amb un ordinador portàtil a la seva disposició. La iniciativa, que molts no s'acaben de creure, estava inclosa en el pla Escola 2.0 i anava acompanyada de la intenció de dotar totes les aules de pissarres digitals i connexió sense fils a internet. Aquestes mesures haurien de significar una gran passa endavant en la introducció de les noves tecnologies a les aules.

Ara bé, han estat rebudes amb profund escepticisme, i no només entre els professionals docents. Poca gent pensa que les mancances del sistema educatiu derivin de la presència o no d'ordinadors a les aules. Molts més ho atribueixen a la formació i, potser encara més, a la motivació dels docents. Poca cosa es resoldrà si el problema estructural que presenta l'ensenyament s'intenta resoldre només amb iniciatives que es poden qualificar, com a mínim, de focs d'artifici.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Robbie, fa mes de 14 anys
El gran problema de l'educació és la falta de personal de suport (que la Conselleria nostra no fa més que eliminar) i les elevades ràtios professor-alumne. Les tecnologies poden ajudar i ajuden en determinats moments, però pensar que en seran la solució... s'ha d'esser molt capdefava.
Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente