algo de nubes
  • Màx: 18.83°
  • Mín: 9.02°
18°

No vagi per dit

109572

                                                                                                                                                                

Terrorisme i demagògia
El periòdic de Pedro J. Ramírez fa demagògia fins i tot sent viu el dol per Carlos Sáenz de Tejada i Diego Salvà. El Mundo publicava ahir a les seves planes d'opinió aquesta nota que qualsevol hemeroteca pública o la nostra web fulmina i desmenteix.

Famílies i cases quarter
Almenys en algunes cases quarter de Mallorca han estat desallotjades les famílies dels agents com a mesura preventiva.

Consorci Audiovisual
El món del cinema espera amb candeletes que la consellera Bàrbara Galmés dugui al consell de govern de divendres, 7 d'agost, l'aprovació del Consorci Audiovisual i del Cinema. Si no rep el vistiplau aquest dia, s'haurà d'esperar que acabi l'estiu.

Oferta complementària
Els comerços de diferents zones turístiques es queixen de les poques vendes d'aquest estiu. Les caixes han baixat molt.

Les noces de José Miró
Prop de 300 persones, algunes de les quals molt conegudes, desfilaren divendres vespre per un xalet de Maioris en les noces del dissenyador mallorquí José Miró amb el basc Juan Carlos Cuevas. Un amic seu, Antonio Carmona, de Ketama, animà la festa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per caragol, fa mes de 14 anys
Com pot dir aquestes coses en Pedro J. si va ser ell maeix qui demanà la guera bruta contra ETA quan dirigia Diario 16 i després la perseguí enfurismat per fer Aznar persident. Quina santa barra la d'aquesta gent que es vesteix amb corpiño per a una puta i després dona donar lliçons de moral per la Cope i el seu diari llastimòs. No passeu ànsia: només els fatxes més desesperats se'ls poden creure.
Valoració:3menosmas
Per TV3VOLEM, fa mes de 14 anys

Aquest consorci Audiovisual ens farà retornar la TV3
eliminada de les nostres teles ??

VOLEM TV3 !!!! SENSE CENSURES !!!
Valoració:5menosmas
Per Vudyalien, fa mes de 14 anys
Això del Mundo ja no ens ha de sorprende, tothom sap que lo unic que fa aquesta genteta amb les seues mentides es donar menjar als seus acolits, com la Cope, com en Losantos, Pio Moa, la tele madrileta,etc...
Valoració:7menosmas
Per Lector, fa mes de 14 anys
Està massa clar que el responsable de la plana d'opinió de "El Mundo" escrieu un anònim covard per protegir el nom del periodista mentider que s'amaga darrera el pseudònim "A quien corresponda"

A títol d'exemple, he extret una senzilla consulta al dBalears:

La complicació de la situació política durant les darreres setmanes amb els atacs del grup terrorista ETA. (dBalears 21 de maig 2008, pàg, 21)

En una macrooperació desenvolupada a Bordeus en la matinada de dimarts, els agents aconseguiren detenir qui consideren cap de l'organtizació terrorista ETA, o almenys això afirmava ahir el ministre de l'Interior, Alberto Pérez Rubalcaba. (dBalears 22 de maig 2008, pàg, 22)

L'Ertzaintza ha anunciat en un comunicat que recomana als seus agents adoptar “el màxim de precaucions”davant possibles atemptats d'ETA, després de la detenció del presumpte cap de l'organització terrorista basca. (dBalears 23 de maig 2008, pàg, 24)


[Arzallus] posà en dubte que Javier López Peña, àlies Thierry, sigui el màxim dirigent del grup armat. (dBalears 26 de maig 2008, pàg, 21 -Text: Agències /C. Ares)

Arzallus: “El etarres no són uns covards, són homes que s'hi juguen la vida”. No ho deu dir pel mètode del tir al clatell. (dBalears 27 de maig 2008, pàg, 3 – ROT)

El magistrat encarregat del cas, Ismael Moreno, considera provat que el polític té una relació directa amb l'organització armada ETA i en concret amb la seva direcció, i li decretà ahir la presó incondicional. Es tracta una vegada més d'un polític que ha estat relacionat amb el grup terrorista, i que ha passat d'ocupar
una batlia a la presó. (dBalears 27 de maig 2008, pàgs., 28-29)

Rubalcaba, convençut que l'organització ja s'ha refet. 500 agents més faran front al terrorisme a l'Estat (dBalears 27 de maig 2008, pàg., 26)
Valoració:8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente